dagen

då har skolan börjat och denna gången är det full fart framåt i alla ämnen känns lite surt men det måste ju komma igång förr eller senare. Gick i alla fall lite på stan med Louise innan mitt tåg kom och sen har jag varit hemma och förökt mig på lite matte A, vilket inte alls är så svårt. Skitlätt om man ska vara ärlig hoppas det blir lite svårare snart för det vi håller på med nu är det jag lärde mig i sjuan!

Vid halv åtta stack jag till Déa babe<3 gick runt på promenad i natten och snackade massa<3 mysigt värre!

okej datan cpar så jag kan inte lägga ut bilder :( hoppas det funkar i morn:)




redo för innebandy


sticker snart iväg till hallen för att spela innebandy med my friends <33 skitkul kommer det bli med jobbigt;) fast det ska de ju vara :D


bilder jag målat senaste veckan:D










:D

inskrivning av konfirmander idag

Har just varit på inskrivningsgudstjänst. Alla vi konfa ledare har varit med och sjungt och lite allt möjligt. Det var skojj. Sen efteråt fick vi presentera oss för konfirmanderna och fika. Mumsigt och senare i eftermiddag ska vi till orten ssom ligger bedvid oss och hjälpa till där.

Ikvll klockan 8 blir det innebandy med folket:) spelar bara på skoj med det blir träning det med;) taggar as mycket!
ses där :P



den e såå lam men va tvungen att lägga upp den i alla fall ;)

film mys med mamma min

har precis sett på en film som gick på tv med mamma. Den hette "den bästa av mödrar" och om jag ska vara ärlig så hade jag inga förväntningar över huvudtaget. Men när jag väl börjat titta gick det inte att sluta titta. Handlade om lilla Eero som var krigsbarn från finland under andra världskriget. låter kanske inte som en rolig fil och det var det kanske inte heller. Men en film kan vara bra utan att vara rolig. Detta var HELT klart den absolut sorgligaste filmen jag har sett i mitt liv! Grät igenom hela filmen! hur hämskt som hällst och vill inte berätta vad som händer för man måste se den med egna ögon. Men jag rekomenderar den verkligen! Man föstår verkligen hur HÄMSKT barn hade det under krigen!




dresscode and facelook







ursäkta den suddiga bilden xD

jeansleggings - vila
vitt linne - marwin JC
grön kort t.shirt - ii collektion  min design och sydd av mig)


lager 157

Nu är man hemma igen från en eftermiddag av shopping. Eller ja det blev lite jobbigt i slutet eftersom mamma lämnade typ det ända som jag köpte kvar i affären. Så det blev bara en röd/vit randig kofta för min del. Hittade massa fina kläder från bland annat SVEA som jag ville ha men inget fanns i min storlek idag, vilket sög. Men det betyder också att jag har mina pengar kvar och kan köpa någonting annan någon annan gång:)



Bilträff idag

Idagbär det av på bilträff med familjen:) men bäst av allt så ska vi till gällstad och lager 157 efteråt :)

sitter och dricker te

mysigt värre en kväll:D

hart varit en bra vecka.:D

imorn bär det av på bilträff och lager 157 ska bli skojjigt:) fast måste gå upp ganska tidigt:P



dagens låt:)



I wanna - all american rejects

fun fun fun!

då var man hemma igen:) tjejorna e hur mysiga som hällst och pizzakillen e kul:P käånner igen oss nu xD heheh.. nej då jag äter inte mycket pizza!

gick runt lite i city, om man nu kan kalla det city;) hem till elise och fortsatte en bit :) sen blev det för trist väder så vi gick hem och ska chatta med webcam på msn;) det e skojj ska ni veta i alla fall med rätt personer! hehe:P lol



hehe bilden bjuder jag på ;)

ändrade planer

snabbständning är nu avklarad och ska dra der till pizzzeria amigo om en stund. Tjejkväll bire och det är mysigt värre<3

fast de latmaskarna orkar inte gå förbi mig :(
så får gå ner själv men jag klarar la det ;)

smsa om de e nåt puss:*




kul med webbkameran xD

måste städa!

Ursh! har precis kommit hem från stan och första hela veckan på gymnasiet är nu officiellt avsklarad. Har varit trevligt men ska bli skönt med helg igen så man kan få vila.

Men det blir nog inte en superkul fredagskväll eftersom jag måste städa mitt rum och toaletten >_< eww!
inte vad man hälst vill göra en fredag kväll eller hur?!

Får hitta på nåt kul i helgen i stället:D



bilden har ingenting med inlägget att göra;) 

jag, Nikke och Linda i sälen i vintras:D skojj var det allt <3

galet kul konversation


eftermiddagen spenderades på stan som vanligt

Det börjar bli en vana att gå på stan och strosa runt efter skolan nu känner jag. Har nog varit på stan varje dag hitills. Det är väldigt skoj och mysig och jag gillar´t. Men jag tror inte att min ekonomi gillar´t lika mycket xD!


Idag var jag och Dea gumman och pratade och shoppade och allt det där ni vet. Var mysigtX1000. Det var härlig att träffa tjejen nu eftersom vi itne har setts på hela veckan. Ovanligt eftersom det är första gången någonsin som vi inte går i samma klass! känns aningen tomt även i fall jag har det superkul i min klass<33.




orkar inte

just nu orkar jag verkligen inte mycket. Har varit en mycket lång dag och kom hem först vid 7! Så jag är inte så pepp på att prata om allt som hänt idag eller varför jag inte vill prata nu! Vill bara ta det lugnt och vara för mig själv:) vid datorn :P och sen sova. Men det kanske är lite svårt att förstå!



teckning




ungdomskör + band

Idag var det starten av det NYA ungdomskören. Det är som en blandning av kör och band eftersom vi har endel instrument med också:) Trummor, bas, elgitarr,vanlig gitarr och sångare:) sen sjunger vi mycket mer varierade låtar än tidigare och har mycket, mycket roligare:P och det är ju bra.

Själv sjunger jag:)

detta är vilka som är med i vårat band;)

jag, becca, Linda, Linda G, Nikke, Amanda, Emelie, Sara, Peter och sen anna- lena som hjälper till att leda allt:D

skojskoj<3


THE GRLS ARE BACK!

en dag på stan

Idag efter skolan så gick jag på stan med Becca och Louise. :D

Trevligt, trevligt:)

Det var egentligen tänkt att dea skule varit med eftersom vi bestämde det igår men hon glömde det och åkte hem! Klantig som hon är.

Men vi ska nog kanske göra om det i morgon i stället.

Riktigt mysig dag på skolan också, fast vi inte hade några speciellt roliga lektioner bara teoretiska ämnen!




se ya tomorrow girls<3

sitter och tecknar

sitter för tillfället  och skissar lite:) kände för det! är inte alls sugen på att gå och lägga mig, fast jag vet att jag måste eftersom jag ska upp innan 6 i morn!

Bilder på min teckning kommer i morgon någon gång tror jag! riktigt nöjd faktiskt:D

håll utkik:D

En vanlig tisdag på gymnasiet

Skolan fortsätter i full fart. Men jag tycker faktiskt att det är ganska kul. Nytt folk, nya ämnen. Denna gången sådana som man faktiskt är intresserad av ! I alla fall endel. Kanske inte Historia och sånt men bild, textil, form och till och med kultur och idéehitoroían var intressant. Så det kommer nog bli en superbra gymnasietid!

Lite pinsam start på dagen däremot! Jag åkte in med ett tåg som skulle komma fram nästan 20 minuter innan lektionen började. ( redan då var jag lite fundersam på om jag skulle behöva stressa). Men tåget blev försenat så det kom fram först 8.11! Vilket betydde att jag hade typ fyra ynka minuter på mig att hitta till min lektion från resecentrum! Skitjobbigt och inga trafikljus var på min sida så jag fick springa mellan bilarna typ! jobbigt kan man säga! Men sen när jag väl sprungit bort till min sal så var jag jättetrött och så hade vi tydligen matte test! så alla satt helt knäpptysta när jag kommer inspringande, helt anfådd!  Hehe jobbig start kan man säga. Tur att det bara blev bättre i alla fall.

Efter skolan gick jag och Louise till stan och gick runt och strosade lite tills mitt tåg kom. Hon hittade ett par supersöta skor på H&M! Me like! Men mamma skulle inte vela att jag köpte sånna! eftersom det var ganska hög klack. Men det kan jag faktiskt behöva eftersom jag är så kort! hallå 1.60! då kan jag faktiskt behöva lite klack på mina skor. Jag känner mig skitliten på nu när jag är yngst med.




Vilken färg e snyggast:)

gillar båda men skulle nog vilja ha den bruna :D<3



sova

ja, nu ska jag nog snart gå och sova måste ju gå upp klockan 6 i morgonbitti! asjobbigt!

Hoppas jag kan få drömma bra drömmar, allt kan ju vara bättre än hur jag känner just nu! Fast jag kommer ju inte ihåg vad jag drömmer så det kanske inte spelar någon roll xD! hehe





beautiful<3


första riktiga skoldagen idag

Då har man haft sin första dag enligt schemat på gymnasiet:) Var en helt okej dag. Med bara tre lektioner:D Först hade vi svenska. Kommer inte ihåg vad våran lärare hette men han verkar helt okej. Vi ska ha honom i historia med vad jag vet. Sen efter det så hade vi lunch. Pytt i panna! blää! men finns inte mycket val så det var bara att äta. Efter lunch så hade vi matte. Våran lärare hette Reino och jag hoppas verkligen att han är bra för det gör verkligen stor skillnad!

Sen kommer vi till den bästa delen av dagen! Bild och form i två timmar. Men det var inte något vanlig lektion utan vi skulle gå ner till vätterstranden och göra sand skulpturer. Kul bortsett från att vi skulle gå ända bort dit! Tog säkert en halvtimme och sen missade jag mitt tåg hem så jag fick vänta ända tills kl. 5 på att få åka hem! :(
Men det var kul i alla fall:D

Ser fram emot i morgon:)



Men jag saknar er my friends, tjejorna i 9c vi var grymma<3

väntar på att tiden ska gå..

Då var det måndag igen och man börjar skolan enligt schema för första gången. Jag har det väldigt lyxigt på måndagar så jag börjar först 10.55. Men tyvärr går det inte något tåg vid 10. Så jag måste åka redan 9.40 och då kommer man fram typ en timme för tidigt, inte kul alls!

Men, men det kunde antagligen varit värre. Det enda som är tråkigt med att börja sent är att man inte har någon att åka tillsammans med. Alla andra börjar ju tidigare. Så nu får man sitta och vänta på att tåget ska komma, åka tåget och till sist att vänta en timme på att lektionen ska börja själv! Men jag antar att jag behöver ganska mycket tid till att hitta mitt skåp och klassrum. xD



MINNEN<3 taizié 09

Hemma

Då var man hemma i sitt rum igen! det ska bli skönt att få sova i sin egen säng.

I morn blir det skola igen dåe:) ska bli ganska kul:) och jag skriver ganska kul gör att det kommer hända någonting med oss ettor i morn. Annars skulle det vara kul bara :P för jag vill träffa min klass och de andra jag känner  på skolan:D




Påväg hem i E-typen

Då var helgen snrt slut och jag påväg hem igen. Har varit en mysig helg men ska bli skönt att komma hem igen. Trots att skolan börjar i morgon så ska det bli kul. Älskar min klass es1c <3 Riktigt mysigt att sitta i e-typen och lyssna på musik och mobilblogga:D puss på't

Godis är gott




Vem tycker inte det :P

iida = klant

haha... har varit ute en stund nu och lekt lite lekar som dom tyckte vi skulle leka. Men klantig som jag är så går jag in i en backspegel xD.  så nu ser jag la ut som en klant i högsta grad:P!

Frågan är bara hur jag lyckas!







 Men om man bortser från alla mina klanterier så var det väldigt skoj:)

<3



Taizé in my <3


drömde om Taizé i natt:D de va mysigt :P

natti natti

Nu tror jag minsann att jag ska gå och lägga mig snart. Börjar bli trött :P

I kväll har det varit en riktigt mysig kväll med mina små vänner. vi har sett på film och ätit massa gott. Vi såg Kalle och choklad fabriken. En film som alla kunde tänka sig att se eftersom vi är allt från 9-16 år. Men jag måste säga att jag var väldigt besviken. Filmen var jättekonsig och handlingen sög! Men vi hade det kul i alla fall.

Puss och dröm sött <33




en kopp varmt te är alltid gott på kvällen :d

matlagnings dags




mumma <3

supermodel




<3 söta du :D

<3

roses are red

violes are blue

love nerver crossed my mind

until the day I met you



god natt

Nu ska vi alla gå och göra oss nattis så vi är pigga och glada tills i morgon:) härlig dag kommer det att bli.. frågan är bara vad vi ska hitta på:P




Nu bär det av till Landvetter

Nu drar jag till Landvetter över helgen :) datorn e med och kameran med så det blir nog uppdaterinar därifrån om jag kommer åt internet :)

dagens..


 super dålig bild men har packat ner mina kameror så det fick bli såhär

svartvit randig tröja - gina tricot
chinos - gina tricot

en riktig gina outfit :P

God morgon god morgon

Då var det ännu en ny dag och ännu en dag som jag måste ta mig in till stan och min nya skola. Per Brahe gymnasiet:)
Idag tror jag att det blir mäst lekar och så ska vi prata en och en med våra klassföreståndare.



sovdags

Ne nu händer det på tok för lite så jag tror att jag går och lägger mig!

sweet dreams sötnosar<3


bilden fixade jag i min mobil:D

skaga in my <3

tittade just in på skagas hemsida <3

och herregud vad mycket minnen som man får då! saknar er sjukt mycket ska ni veta!

Minnen och vänner för livet



mys vid datorn ikväll

I kväll är det den sista kvällen på länge som jag kommer sitta uppe länge vid datorn! på en vardag då vill säga. För på måndag börjar allvaret och det är bara att fortsätta kämpa.

Men i morgon så börjar jag först vid halv 11 så det är helt lugnt.

sitter nog här ett bra tag till :)


bilden är från tv tornet i berlin:D



Gud va pinsamt!

Fy!

När jag kom hem idag så tog jag mig först någonting att äta och efter en stund skulle mamma gå ner till centrum och möta Emma. Så när jag har ätit upp så går jag bort mot mitt rum och tänkte sätta mig vid datorn. Men när jag kommit innanför dörren så ser jag att det är någonting som ligger på min kudde. Min första tanke var att det låg en stor äcklig spinder på min säng! så jag går ut. Men nyfiken som jag är så kollar jag in en extra gån för att försöka försäkra mig om att det säkert är någonting annat som en tofs. så jag smyger in och kastar en penna på sängen. Men det häner ingenting. Så jag kollar lite närmare och ser att det är som en gigantisk fluga eller geting liknanade sak.  Så jag springer till vardagsrummet och väntar tills mamma kommer hem. Men när hon väl gör det så skrattar hon bara när jag berättar allt för henne och drar in mig på rummet. Redan då borde jag ju förstått att det var en leksak men så långt tänkte jag inte. Utan är fortfarande rädd! Men när mamma tvingar mig att komma jättenära så ser jag att den är av plast! och gud va dum jag kännde mig!

haha



Första dagen på gymnasiet

Så då var första dagen av gymnasiet avklarad. I början var jag verkligen skitnervös men efter ett tag gick det riktigt bra faktiskt. Har lärt känna lite folk och haft det riktigt trevligt. Men skoldagen i sig var rätt tråkig. Bara massor med information hela tiden. Men jag hoppas att det blir roligare i morgon.

Jag går då i klass ES1c! en klass med 19 tjejer om jag minns rätt. Riktigt trevlig klass tror jag nog att det kommer att bli.



tråk kurs i 4 timmar

då har man varit på handledarkurs i övningskörning men mma och pappa. Måste erkänna att det var sjukt långtråkigt.

 och kolla hur mkt jag lärde mig....:P




Ser ni skillnaden?


































Ser ni skillnaden mellan tröjorna?..:P

och det är inte att en är blå och en är svart


utan den vänstra, den blåa sydde jag i morse och den svarta är köpt på hina i förrgår:) Men erkänn att dom ser lika ut:P



Platta håret?

Jag funderar på att börja platta håret lite oftare! vad tycker ni? jag vet att det kanske inte är så bra för håret men jag tänker köpa värmeskydd och sånt i alla fall. Men jag stör mig på mit lockiga hår. Det är bara i vägen och ser konstigt ut hur man än gör.







Övningskörandet börjar idag:)

Så om en timme börjar kusren om övningskörning. Ska bli kul att äntligen få börja övningsköra på riktigt! Ser verkligen fram emot det men vet inte om de andra gör det. Jag kanske kör helt galet och krashar bilen eller nåt! haha men vi hoppas på det bästa och jag lovar att ta det lugt... i alla fall i början



God Natt

Då var man tvungen att lägga sig då, fast man inte har lust över huvud taget. Men har man en tjatig mamma så har man.

sov gott <3



Sista dagen på sommarlovet närmar sig med stormsteg!

Jag kan verkligen inte fatta att det är sista dagen på sommarlovet i morgon! Och sen i övermorgon kommer jag att ha gått min första dag på gymnasiet. Jag har typ inte vågat täka på det än för jag vet att jag bara kommer bubbla över av nervositet. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra och att jag kommer hitta nya roliga kompisar:D Det är bara att hålla tummarna och tänka på att alla tycker att det är nervöst i början:)


en bild jag tog vid morfars sommarstuga i norrland<3

Stan med systra mi<3



Emma efter sin klippning:)<3


Systrarna på tåget hem från staden:D en superkul dag var det allt:)

Bilder från återträffen

Här kommer lite bilder från helgens ståhej!


cykeltur till åna:P men själv blev man ju skjutsad;)

här sov vi då.. eller ja vi sov la inte så mkt ;) brukar bli så:)




Min nya frisyr:)


har ingen bättre bild än så länge och ska skynda mig  till mötet i kväll.. men bättre bild kommer sen:D <
Blev i alla fall nöjd. :)

Shopping:)


Randig tröja från gina tricot


jeansleggings - vila


kalender - akademibokhandeln


hårband - Åhlens

Det var dagens shopping:)

Dagens outfit


svart linne - lager 157
chinos - gina tricot
rosa väska - gina tricot
lila sjal - Ullared:P

Gratis internet på mcDonalds

Tänk va bra det kan vara! Sitter just nu på McDonalds och äter pommes med min syster. Det har varit en riktig shoppingdag och jag fick en glad överraskning när jag kollade mitt saldo. Sen om en halvtimme drar vi till hairtime och fixar oss fina inför skolstarten :)

Stan idag

Idag ska jag och systern åka in till stan och gå till frisören:)
Men jag tror det kommer bli en hel del shopping också! det är svårt att motså om man säger så.

Fast tror att det inte blir så mycket eftersom man har en begränsad ekonimi:P hehe. Men tror inte att jag kommer hem tomhänt inte.

Så på torsag och sedan i tre år framåt kommer jag få åka in med detta tåget för att komma till skolan. Lite skillnad eftersom innan har jag bara haft max 5 min att gå till skolan. Men det ska bli kul att få komma in till storstaden!


Sommaren e snart slut:(

supertrött men vill inte sova!

Ursh! vill inte sova för sommarlovet e snart slut och sen kommer jag inte vara uppe så läge eftersom mamma tjatar mer  då. Så man får passa på att vara uppe länge när man fortfarande har sommarlov:) problemet e bara att jag är väldigt trött xD
så vi får se hur länge jag kan hålla mig vaken:P


Bild från ljusmässan i Taizé

Promenad

Nu ska vi ut på promenad :) på stan om man nu kan kalla det stan :P


Ursäkta de dåliga bilderna .. men jag glömde kameran så det blev med mobilen i stället

Snart kommer dom

Ne, nu är det bäst att jag fixar i ordning lite innan mina tjejor kommer hit.

Det är inte så städat om man säger så.





3 dagar kvar

Fy! det är bara tre dagar kvar av sommarlovet!

Tänk att sommaren gick så fort! Det känns som jag precis gick ut nian och stod på flaket i regnet och skrek. Men tiden går och om bara tre dagar så kommer jag börja skolan! börja gymnasiet. Ni kan inte ana hur nervös jag är. En helt ny skola och helt nya människor. Jag känner inte lärarna eller vet hur man ska bete sig. Allt är helt nytt och jag är minst sagt RÄDD!

UH.. jag hoppas verkligen att allt löser sig och att det blir lika bra som jag hoppas att det ska bli<3



Designhjälp..

Idag har jag suttit och jobbat med endel av mina kompisars bloggdesigner.

Det har varit kul och senare i kväll blir det filmkväll med tjjorna hos mig.. vet inte vad vi ska se med det blir nog mysigt.



www.beccute.blogg.se





www.deeaa.blogg.se





vill du ha hjälp är det bara att fråga:)

Tänk att man kan vara så trött!

Idag när jag vaknade så var jag verkligen hur trött som hälst! Jag fattar inte, Jag gick inte och la mig så himla sent igår. Men jag antar att det beror på att vi itne sov så mycket i helgen. Vi gick och la oss vid 4 varje natt. Haha så jag antar att jag får skylla mig själv.

Mamma ringde för att beställa klipptid för mig och Emma tidigare. Jag hade för första gången tängt fixa håret lite. JAg hade tänkt mig ljusare slingor. Men när mamma frågade vad det skulle kosta så var det hur dyrt som hällst! Asså brukar det verkligen kosta 1200:- att bleka lite slingor? Inte för jag har någon koll men jag tyckte att det var jättedyrt! Så jag har itne råd nu! Eftersom jag måste batala det själv! hm...:(  Skit också!



Sov gott allihopa

Så nu ska jag nog gå och lägga mig i min varma, sköna och mjuka säng. Det är annat än sovsäck och liggunderlag på ett betonggolv som jag har sovit på de två senaste nätterna. Men det var det verkligen värt. Superkul att träffa endel igen. Alla kunder tyvärr inte komma. Men vi hade kul endå, fast vi saknar er andra med såklart!

sov gott nu det kan vi behöva eftersom skolan börjar nästa vecka!

:(

Filmer vi såg i helgen..



Dom här filmerna såg vi igår kväll ... riktigt mysigt var det men det blev en lång film natt. Vi gick och la oss vid 04.00 tror jag. Men det var kul. Man kan i alla fall säga aatt vi såg på olika filmer. "the number 23" va lätt läskigast om man säger så. Speciellt när vi kollade på klckan en gång under filmen och så var den exakt 23.32 ! scarryy..!!
haha det var skönt att se ice age 3 efteråt så man fick någonting annat på hjärnan. Fast jag var i för sig skittrött så jag höll på att somna vartredje minut.




Ny design.. igen.. fast jag sa att jag inte skulle byta mer xD

Ja, ja vet att jag sa att jag inte skulle byta bloggdesign mer i sommar men jag kunde inte hålla mig. Det är beroendeframkallande kan man ju lugnt säga. Men så länge det är kul så gör det ingenting.

Just nu så har jag fått ganska många beställningar på designer. Det e kul...

tror jag har 4 stycken jag ska göra framöver



VS



vilken var bäst?...:D

Home sweet home

Ja, en helg går väldigt fort och jag är redan tillbaka på mitt rum efter en väldigt härlig återträff i Härlunda.
Har gjort mycket skojj även om vädret inte var det bästa. Om man ska sammanfatta den här hälgen kan man ju säga typ... regn, film, mördare, 23,  skratt, flum, per och betonggolv!

<3 super var det allt:D

Brolle




Lyssna .. en mycket bra låt..<3

Dagens...





T-shirt - Jay Jays
Avklippta shorts - fixat själv :D


vad ska jag göra med mitt håår!?

Jag har ett problem! Jag har verkligen tröttnat på mitt hår. Men jaghar inte den blekaste aning om vad jag ska göra med det.

Färga, slinga, annan frisyr eller ja vet inte!?

vad tycker ni?



hm.. vad ska man ta med sig...

Japp .. då var det dags att packa väskorna igen då. Det känns verkligen som jag åker fram och tillbaka mellan massor av platser just nu. Men det är bara roligt tycker jag. 

Vid fyra tiden ska mamma skjutsa mig  till vår lilla mini återträff och där kommer jag stanna ett tag.
så blir lite torrt med inlägg under helgen men det kommer bli bättre sen igen.


sommaren 08 ... saknar´t..



Promenad med mamma

Har precis kommit hem från en promenad med mamma. Hon skulle gå och hämta ut ett paket. Men när vi kom sit och fått paketet så visade det sig vara aningen större än vad hon trott. Så det är tur att hon har en så stark dotter som orkar bära på det enda hem. (vilket är en ganska bra bit) annars hade hon varit tvungen att ringa pappa och hämta henne.

Så nu har jag fått träning så det räcker hela veckan:P



Kamera <3


försöke på mig att trixa lite med kameran innan. Jag försökte att ta kort samtidigt som jag zoomade och då blev det såhär. Inte så lyckat men ganska coolt i alla fall.

Dag med tjejorna:)

Idag har jag som sagt vait nere på pizzeria Amigo och ätit med Sara, Fredrika, Annica och Becca. Vi åt och pratade lite och sedan drog vi till Annica och tittade på film. Mysigt var det allt. Vi såg på High school Musical 3 fast det är rätt fånbig måste jag säga. Jag älskade verkligen den filmen när den kom ut men nu stör jag mig på så mycket. Men jag antar att det beror på att jag är 16 och inte 12 längre.

Vi hade i alla fall väldigt trevligt. Det måste vi göra om någon gång <3



Todays outfit


Midjeshorst - JC
vitt linne - random
kort jeansjacka - Vero moda

Snart bär det av till Amigo:)

Ska ner till pizzeria amigo kl. 14.00 vi ska fira Sara lite som har blivit 16 :D lilla gumman så stor du har blivit:)
Kameran förjer såklart med;)

morgon mys vid tv:n

Startade dagen med att se på en film:) "Hur man blir av med en kille på 10 dagar"

den är riktigt bra faktiskt:)



Good night :)


tänkte bara säga god natt och sov så gott innan jag går till sömns!:) att blogga från iphonen går ju bra men tycker ändå att det borde finnas en bloggapplication som funkar tillsammans med blogg.se! Är det någon som vet om någon ?

Fler prenumeranter !

Följ min blogg med bloglovin

:D då skulle jag bli jätteglad:D och när jag har kommit upp i 50 prenumeranter så blir det en överraskning!

 kom igen :D

en till:D


Gulliga citat..<3



idag...

Har jag på mig detta:)


Photoshop...



photoshop är kul:)

mumsig frukost smoothie:)



 Mango och hallon smotie:D

superlätt att göra .. det är bara att mixa ihop frysta hallon och mangobitar med lite vaniljyoghurt och mjölk:) <33

Äckel päckel spindel!

Ursh fick just springa från datorn eftersom emma skrek så !

Hon höll på att dammsuga sitt rum när en superläskig stor äcklig spindel kryper på glovet. OCh så menar jag verkligen äcklig och stor.

När jag såg den så hoppade jag upp på Emmas säng! ursh! ryser fortfarande.

vaknade av fågelkvitter:)

Att vakna av fågelkvitter är alltid mysigt. Men att sedan titta ut genom fönstret och se att det är mulet är inte alla lika kul. Sommarlovet börjar ta slut och solen visar sig inte ens! Jag vill ju kunna njuta in i det sista!


får la sitta inne och måla idag med!

god natt hjärtan

Ja, tänk vad fort tiden går!
Ne, Ursh nu låter jag som en gammal tant, men skit samma för det är faktiskt sant. Dagarna bara springer iväg och om bara 9 dagar börjar jag gymnasiet! Jag som nyss började skolan. Så känns det  i alla fall. Men det var la ett tag sedan om man tänker efter.

miss U <3



slapp dag = slapp outfit



 adidas mjukisbyxor och t-shirt är mysigt värre ;)

mina nya skor <3

När jag kom hem så låg det ett par nya skor på min säng:) mamma hade varit så snäll och köpt mig ett par vita supergulliga reebok till mig nu tills jag börjar skolan :D Man tackar man tackar <33 älskar min familj


me like <3

äntligen återträff

14-16 augusti ska jag på återträff med mina älskade underbara skaga vänner!<3
Har inte sett dom på evigheter känns det som. Så det ska bli superskojj! Kan knappt vänta.
Alla kommer inte tyvärr men kommer i alla fall träffa endel!
älskar er!



trist hemma

Ursh! det är inte alls lika roligt här hemma som det var i taizé! Jag är bara seg och trött enda sefan jag kom hem.
Jag saknar verkligen allt folk jag träffade där nere. Men det hade inte hjäpt att stanna ännu längre eftersom dom andra också åkte hem. Aja.. får bara vänta till nästa år antar jag!

Smsa gärna .. vill vara social nu! ..

självporträtt steg för steg


steg 1: skissa konturerna :)


steg 2: rita i tydligare linjer där det behövs med t.ex. H5 eller H8


steg 3: gör med hjälv av en stomp skuggningar på ansiktet och kläder tills du blir nöjd:) lägg på med blyerts ofta så att du inte tappar de svarta linjerna:)



klar:D

 fast jag kommer nog måla lite mer ändåxD brukar bli så:)



I like to draw:)




hittar inte mitt minneskort!

Åh... just nu är jag inte så glad! jag har lånat ut mitt minneskort till mamma medans jag var borta för att hon behövde lite fina bilder till sin tidning! men nu när jag skulle hämta det så hittar jag inte det någonstans! och mamma är på jobbet och har möte så jag kan inte ringa henne! ... hm.. de e surt

dagens låt:)



iris - goo goo dolls

god morgon <3

  • Då var det morgon och ni kan inte ana hur underbart det var att få sova i sin egen säng!

  • Jag har precis ätit en god vanlig frukost som INTE består av baugette och blockchoklad som vi alltid fick i taizé.

  • Men nu ska jag bara lata mig vid tv:n ;) det har jag längtat efter!

  • senare idag ska jag berätta mer om de roligaste händelserna som hände i taizé:D<33

  • saknar er alla taizé människor jag lärde känna!<333

älskade säng<3

tänk vad skönt att kunna lägga sig och sova i sin egen säng igen! saknat den sjukt mycket! min egna hästensäng i mitt rum med mitt täcke och min kudde! <33 det är riktigt heligt asså!


gud vad härligt asså!<3

sweet dreams my heart<3

det första jag var var att sätta mig vid symaskinenxD

tänka sig:) att det skulle bli det första jag gjorde:) efter att ha ätit då förståss:)

dagens resultat:


älskar verkligen min bränna xD not! haha det är la så det blir efter att ha gått i linne i 45 graders värme!

Dags att packa upp.... inte min bästa sida

Ja det som är tråkigast med att komma hem är att packa upp. Man orkar inte göra nåhonting när man kommer hem men jag antar att jag måste.

såhär långt har jag kommit:P


bilder från underbara frankrike<33

Ja... då var det dags för den efterlängtade bildbomben;) njut:D


här inne bodde vi tjejer då:)
Jag, Becca, Linda, Amanda, Sara, Sara, Sofia, Emelie & Matilda


såhär lång var matkön framför oss...

och såhär lång var den bakom oss... men nu står långt ifrån alla i kön!

vänta... fick man göra ofta ska jag säga!:D

allt för denna äckelpäckelmat!


men vår sara<3håller oss glada:D

sen varje kväll bär det av till oyak:D fest:D eller vad ska man kalla det.. kul e det i alla fall:D my girls<3

ja man kan ju undra vad vi håller på med;)

jag, amanda och anton från kalmar:D

här kommer min grupp:) våra två tyska ladare och ruth:)

tyskarna i gruppen janine (stavning) ruth, simon och sarah:)

my girls:D

senare... slags två grupper ihop och då kom det två till svenskar i gruppen:) Arvid (vitt) och Elias (svart)...:D mycket kuligt blev det då ska ni veta <3:D ser lite sura ut bara ;):P


grupp 4 taizé 09

de var vi som åkte i år... längtar redan till nästa år! då ses i förhoppningsvis igen:)


Hemma från världens bästa plats!

änk vad fort 10 dagear i frankrike gick. Jag har haft hur kul som hällt och träffat UNDERBARA människor! Det är dom jag saknar mest. Men eftersom alla åker hem nu så hade det inte hjälpt att stanna ännnu längre!

Bilder kommer senare! är lite slut efter vår 26 timmar långa bussresa!

men å andra sidan ska jag inte klaga. Arvid och Elias från Umeå har 48 timmar! lider med er killar<3

aja längtar redan till nästa år:D!!!!

RSS 2.0