Bussbloggning

Har precis kommit fram Till storstan :) och der regnar faktuskt Internet här .. Det är asgött ...

En dag på IKEA



Idag har jag och pappa fortsatt att måla i mitt rum och sedan efter lunch åkte vi in till IKEA för att shoppa loss!

Här är lite av det som vi köpte till mitt nya rum:) Är helt galet kär i min garderob ^^<3
Erkänn att den är supersnygg.. precis en sån som jag alltid drömt om.

Snart ska jag iväg och träna... innebandy är vad som står på schemat. Sen ska jag och Linda hämta mina saker så ska jag sova hemma hos henne eftersom vi ska iväg till Stockholm i morgon^^ Kameran ska med och bilder kommer på tisdag om jag hinner ^^


Första dagen av mitt höstlovsprojekt

Jag och Emma ligger på en madrass framför datorn och kollar runt på Ikeas hemsida vad vi ska köpa i morgon.vi hittade ett roligt örnott:P


Mysigt^^ jag får ju sova i hennes rum för att min säng är inplastad eftersom jag och pappa har målat och gjort massor i mitt rum.

Hade bara ett litet missöde när vi skulle ta loss elementet. Pappa tänkte nämnligen lite fel när vi skulle slå av trycket så när vi öppnade skruven så vattnet lugnt och skulle rinna ut. Men trycket "RÅKADE" vara på MAX!!! så det blev en ganska stor fontänexplotion i mitt rum av svart äckligt elementvatten!! Skitläskigt!! Men det löste sig

Nu har Emma gått till sin säng för att sova. Hon har nog tröttnat på allt mitt bloggskrivande. Till och med tröttnat på att mobba mina felstavningar och mina pilar som jag förökte måla på bilden åvanför. Men det är inte lätt att måla pilar med musen när man skrattar och ligger ner på en madrass.

I morn bär det som sagn av till Ikea för inhandlig av möbler till mitt nya rum. Bland annat väldigt fina garderobsrörrar ovh lite annat smått och gott. <ska bli superkul.




här ska det målas ^^


lite bilder från kanothajken

tog lite tid innan Nikke skickade bilderna till mig :P


windows 7

Nu har pappa skaffat windows 7 och installerar det på en av alla våra datorer.

Är det någon som har testat det som vet hur det funkar? e det bra?

Hur som hälst ska jag nog installera det på min dator också:)


Idol 2009

 

idol 2009 rocktema

Själv gillade jag Rabih bäst^^ älskar den låten och hans röst

 

vem gillar ni bäst?


före min renovering

Här kommer lite bilder på hur mitt rum (väldigt stökigt) såg ut innan jag började ta ut alla mina saker och nu efter att ALLA prylar typ är borta.

Annorlunda är det kan man lugnt säga. det är nästan så att det ekar när man kommer in. Haha



photoshop

Min filmaffisch och en till retrobild :) från datakunskapen i skolan ^^


looooov

Nu har jag äntligen fått soov ! ^^ och jag e sjukt glad för det

nu blir det ändå en intensiv vecka med renovering av mitt rum :) och jag ska se till att ni får se hur det går i bilder steg för steg ^^

snart ska jag börja städa ut allt ur rummet och sen ska det målas ^^ <3



detta tyget är skitsnygt tycker jag och kommer bli en fin liten färgklick i mitt rum ^^

datakunskap






Mina två retrobilder ^^ datakunskap med photoshop är livet ^^<3

våran text asså

you´re all I want
you´re all I need
you´re everything



gjorde klart den här bilden idag på bilden :) vad tycks ?:)

kulturhistoria

Har fått tillbaka min första betygsatta uppgift nu. Det gick MYCKET bättre än vad jag trodde! Jag var seriöst skitnervös men det slutade med MVG både på bilderna och skrivandet. Så iida är glad.

Här kommer mina tre bilder:)
FÖRHISTORISK KONST
EGYPTISK KONST
GREKISK KONST

VARNING FÖR NAKNA MÄNNISKOR ;)





haha .... mina underbara bilder xD

dags för en springtur

Ska snart ut och springa idag eftersom det är måndag. Ska bli skönt att komma ut eftersomjag suttit hemma och försökt plugga ändå sedan jag kom hem. Fast å andra sidan e det ruggigt och regnigt väder ute så jag vet inte om jag vill ut om jag tänker efter. Men skit samma här ska det tränas.

Skolan idag har gått bra även fast det märks att det är måndag är inte så jättetaggad på någon lektion förrutom bild då förståss.

Men det är bara en ynka vecka kvar, en vecka! Det är jobbig men det är fortfarande bara en vecka kvar tills vi har höstlov:D


blog awards 2009

söta FOKI vann blog awards och blev årets blogg:)

tycker ni att hon förtjänade det? Det tycker jag




i love to drive

Herregud vad roligt det är att köra bil. Jag har precis provat att köra våran saab med manuell växellåda för allra första gången. Lite läskigt måste jag säga men väldigt kul. Hade lite problem med att fixa kopplingen men sista gången startade jag mjukt som en.... äh jag vet inte med bra var det i alla fall.

Snart ska jag och familjen iväg på middag hos några vänner. Det ska bli kul men jag tror jag måste ta med mig min tyska bok annars kommer jag ALDRIG lära mig de hundratals ord som jag ska kunna tills på torsdag.

Händer det något kul idag annars? :)


Lilla kimmi som vi ska och hälsa på :D

I´m going to study now





iida fotograf









sov sött

Nu ska lilla jag gå till kojs och sova en underbart lång natt

♥♥♥


mina nya skor



såhär ser dom ut

Köpte dom i tisdags och börjar faktiskt lära mig att gå i högklackat. Det trodde jag aldrig.

musik är bästa medecinen mot läxor

Nu har jacg kommit hem från faödelsedagsfesten. eller ja bad i för sig mamma skjutsa hem mig tidigare eftersom jag har läxor jag måste göra. Fast jag tänker bara göra dom roliga sakerna på helgen. Det är att skriva om min egendesignade produkt som jag har gjort på formen. Sen ska jag också måla klart mitt drömhus. Det är ganska roliga läxor måste jag säga. De jobbiga läxorna, tyska och engelska prov försöker jag mig på någon annan gång.

Ett tips MUSIK är världens bästa när man ska göra läxor. Fungerar som medecin på något sätt eller hur?




visst ser jag seriös ut när jag påluggar ;)

a sweet saturday

Lördagar är allt en hälig dag. Att kunna sova läänge och inte behöva tänka så mycket på skolan utan bara sega och ha kul.

Idag ska jag på fest. Men inte någon sån fest fest utan en 40 års fest tror jag det var. Så vi får se hur det blir.

nu måste jag börja städa och sen kankse jag ska ut och övningsköra med pappa. Övningskörde för första gången i torsdags och det var vekligen superkul.


bildagboken som iPhone app

ÄNTLIGEN, nu har det kommit en applikation till iPhone så att man kan ladda upp bilder till bilddagboken direkt från mobilen:D

har testat den och det funkar superbra och är väldigt enkelt.

REKOMENDERAS:D

NU saknas bara en app för blogg.se !!! snälla fixa en sån. Vill kunna ladda upp inlägg med bilder från min iPHone. Visst finns det applikationer för bloggning men det är ingen av dem som funkar med blogg.se ! det e surt och jag har väntat jättelänge på att det ska komma något som stödjer blogg.se men det verkar inte komma någon


heter såklart iidamedtvai på bdb.. om ni vill veta ;)

I just say wow this is kreativ



Lämnade in min uppgift om formgivaren Erika lövqvist idag...

gillar verkligen hennes produkter. Kolla bara dessa två näckroslamporna ur WATER-LILY serien och ett falukorvsfat xD så coolt :D♥

På bussen hem

Nu har vi äntligen kommit på bussen hem igen. Var rädda att vi skulle få vänta till kl. 22.00 men vi hittade en buss vid nio istället. Så nu är vi påväg hem igen. Filmen var super bra absolut värd att se! Inte alls lika fånig som alla dessa filmer som man gillade när man var yngre. Det var väldigt riktig och ärlig på något sätt och det va skitbra. Sen innehöll den sjukt mycket grym dans.

McDonalds free hotspot

Så nu har vi förflyttat oss och sitter på McDonalds eftersom dea vr hungrig och dom har gratis internet. Yeeey me like <3 så snrt tror jag att vi ska vidare mot hemmakväll snart och sen och hämta våra biljetter.

måste bli bättre på att blogga

Ja, nu när höstlovet äntligen närmar sig ska jag se till att bloggen ska bli riktigt aktiv. Men ärligt talat det är inte lätt att hinna med både skola, fritid och bloggen. Så det har inte blivigt så mycket inlägg på sistone. Men det ska det bli ändring på jag lovar.




Tack Annica för att jag fick låna din macbook :D love ya♥

WAYNE'S COFFEE



Nu är det äntligen fedag och helgen har kommit.
Just nu sitter jag och mina små tjejor Dea, Avva och Annica på Wayne's coffee och har det allmänt trevligt som vanligt. Har suttit här sedan klockan två och har fikat massa gott men dyrt. Chai latte och cup cake <3

Sen vi 18.20 så sticker vi på bio. Det blir Fame.


ännu en vecka snart klar vilket betyder en vecka närmare höstlovet

Ja, då var det torsdag och för mig har det betytt att jag har varit duktig och tränat men Linda och Linda. Det är faktiskt två Lindor så ni inte tror att jag har blivit tokig och skriver lite helgalet. Vi sprang 3.5 km slingan men efter halvvägs märkte Linda C att hon hade tappat sin hundralapp så vi fick vända och springa tillbaka och leta efter den.

Skolan flyter på bra trots alla läxor och jag måste säga att det går bättre och bättre med pluggandet. Man måste bara inse att man inte har så mycket till val än att göra det så man får det överstökat så kan man göra róliga saker sen.

Men det blev lite stressig idag när jag skulle hinna skriva om en formgivare (2 sid) och sen trodde jag att jag var tvungen att bli klar med mitt "Drömhus" tills i morn så jag la ner massa tid på att försöka bli klar med den målningen men sen visade det sig att det var tills nästa vecka. Lite jobbigt men det gör inte så mycket jag tyckte ändå det bara var skojj. Får ladda upp en bild på det när jag har blivit helt klar med det.

skönt att det snart är helg och man får slappna av. Hoppas i alla fall att jag ska få slappna av lite trots att jag har både stort Engelska prov och stort tyska prov nästa vecka! BLäää...



erkänn att detta är grymt snygga lampr. Känns verkligen som man är på botten av en sjö eller något sånt.

Klassfotot kom idag

Ja, nu har äntligen skolfotot kommit.

this is how my wonderful classmates lokks like :D<3

Tomorrow is the day I have been waiting for

JAo, för i morgon ska jag köpa skooor !

thihi, det e kul. Men ni får vänta tills i morn för att se dom. Jag har ju trots inte provat några än så jag vet ju inte om jag hittar några men det hoppas jag :D

I´m going to be a "hurtbulle" soon

Har varit ute och sprungit med Linda precis. kul var det kan man lugnt säga.

 

Ni kan inte gissa vad lilla Linda gjorde :P hon skulle visa mig vilket stort mäske hon fick efter att Sune (tror jag) sköt en innebandyboll på henne igår. Eftersom det var helt dött så drog hon ner byxerna och visade mig:P haha preovlemet var bara att den kom en kille och sprang förbi då:P

haha tog lång tid innan vi slutade skratta xD

Sprag i alla fall 2 km på spåren och sen sprang jag hem med eftersom det börjare SPÖREGNA!! och jag hade bara vanliga mjukiskläder på mig. Så ni kan ju ana att jag var aningen blöt nu när jag kom hem.


Best dance I´ve ever seen


sånt här gör en vilja fortsätta blogga :=

Ibland känns det tråkigt att blogga eftersom det är väldigt få som läser den. Men ibland kan det ploppa upp små underbara komentarer som gör att allt känns meningsfullt igen<3




Tyvärr funkar det inte att komma till din blogg när jag tänkte svara"/

Men tack <3

free hugs

Idag har jag varit väldigt duktig, enligt mig själv då. Har gjort mycket av läxorna tills nästa vecka och ändå tagit det lugnt. Men tyvärr kunde jag inte vara med tjejerna ikväll men nästa gång är jag med, lätt!

Men man kan ju inte ha tråkigt och vara duktig en hel lördag. Så jag har målat lite också. Detta är vad det blev.

FREE HUGS  -


Den är målad med oljefärg ... är inte så van att måla med det men det är kul.

haha varje gång kommer jag att tänka på taize och Daniel som gick runk på Oyak med en free hugs skylt. Överlycklig när alla tjejer kom och kramade honom. Minnen för livet

temadag

Andra dagen med tvåorna var det idag. Kul att lära känna dom lite faktiskt alla e snälla och det e ju bra. Dagens uppgiftvar att göra våra egna skissblock. Helt från början att binda ihop papper, och göra en pärm osv. Det var jättekul och inte så svårt som man kan tro.


Söta Foki ^^


Rapattack till kissie

Denna rapattacken till kissie tycker jag är grym :D^^


natti natti

Då var helgen tyvärr deran slut :( men det betyder att höstlovet kommer allt närmare:) Så det är bara att stå ut med allt plugg tills dess. Men då måste jag gå och lägga mig nu :P

this is my passion

MÅlade lite som ni kanse ser :D

_

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/733967/iidamedtvi?claim=5uruu4qryfn">Följ min blogg med bloglovin</a>

Nu är det beställt :D

Ja, kan man tänka sig om några dagar kommer jag, iida att vara ägare till mitt eget Photoshop CS4:D^^ går inte att beskriva hur glad jag är!

Men pappa måte gömma det för mig fram tills höstlovet för annars kommer jag att sumpa skolan total och det är inte bra med tanke på hur mycket jag har att göra xD

Dansexplotion

Idag var det dags:)

Dans explotionen på teatern hade premiär och JAG var med och det var skitkul. Man får verkligen en kick av att dansa där och man vill göra om det om och om igen. Men det går ju tyvärr inte. Men vi taggar inför nästa år. GIRLICHIOS<3

Efter vi hade dansat smög jag, Lisa och Ebba upp på läktaren och tittade vi med, utan billjetter;) Vi räkade tappa bort Madelene och Lisa på vägen till läktaren xD. Haha vi tjoade mest av alla på hela teatern;) speciellt när Julia dansade andra gången:) dom var GRYMMA ;) Nördar <3

HISS:D


Dagens Hiss är lätt att jag har provat linser för första gången idag. Har faktiskt på mig dom just nu och jag SER :D hihi känns lite annorlunda men det är befriande att slippa glasögonen.  så nu ska jag prova lite grann under veckan och se hur det funkar med linser så får jag se hur det funkar ocg om jag trivs så kan jag skaffa det på riktigt^^


RSS 2.0