summer feelings and music

Äntligen Lördag!
och idag bär det av mot staden för att gå på UKM med Louise och kanske några mer. solen skiner och det känns som sommar ute. Solbrollorna är på, väskan är packad och ida är TAGGAD^^!

hoppas alla får en härlig lördag :) njut av värmen !
puss


...


expriment

frukost

SÖNDAG
planerna för idag ser ut såhär:
PLUGGA, PLUGGA, plugga, träna, PLUGGA, plugga och sen när jag har pluggat lite till så ska jag krypa ner i sängen och kolla på OC.

För då lär det ju vara kväll och nästan läggdags. Har insett att jag har en sjukt jobbig vecka framför mig som jag inte har hunnit tänka på i och med allt jobb inför loppisen igår. Så det är bara att sätta igång om detta ska gå vägen hyffsat bra på proven.


Loppis

Igår var det dags för oss ungdommar i SKU att äntligen ha vår loppis. Vi har planerat och haft fullt upp senaste veckan för att få allt att fungera.

LOPPIS och TÅRTCAFÈ - det låter inte helt fel eller hur

Vi ska sammla ihop pengar för att kunna göra någon resa tillsammans nån gång i framtiden och efter igår känns det nästan som det faktiskt är möjligt.

Vi tjänade nämligen ihop 10 000 kr :D! helt otroligt! det hade ingen av oss räknat med. Men det var en intensiv dag och det krävde många timmars förberedelser så det är kul att känna att det faktiskt lönade sig.






RSS 2.0