solsken

Ska snart gå ut på en promenad med några av mina vänner var det tänkt. I SOLEN!! älska♥


fotovägg


Var minsann i städartagen idag. Känner mig duktig! Hittade massa foton som jag satte upp på väggen :) blir fint att ha för minnen.

Rensade för övrigt min garderob idag. Helt galet hur mycket kläder man kan ha och ändå inte hitta nåt att ta på sig. Jag behövde verkligen rensa ut. Min syster blev glad när hon fick en hel jättehög med gamla kläder att ta ifrån :)

klar.. nästa projekt?

Nu är bilden klar och såhär blev den tillslut


nu är ju bara frågan vad nästa projekt ska bli ^^ hm... tror jag har en idé

här kommer en bättre bild


ledig

Underbart att man är ledig i morgon. Fast det är Tisdag. Kan verkligen behöva ha en "ledig-mitt-i-veckan" dag!
Det blir till att ta en rejäl sovmogon och sen försöka städa mitt rum.

Idag hade jag inte heller en allt för jobbig dag. Gick bara till kl. 12 eftersom vi har resurseftermiddagar nästan hela veckan. Så himla skönt. Hann till och med sy mig en blus/skjorta när nu i eftermiddag. Min sjal som jag köpte på second hand för 20 kr kom äntligen till användning. Smidigt att kunna göra om saker till helt nya! Både spännande och billigt!


orkade inte dra fram kameran och greja nu ikväll. För jag börjar bli riktgt trött. Så det fick bli en suddig webbcam bild så länge. Men oroa er inte det kommer bättre bilder.

Den är i alla fall svart och genomskinlig med halvkorta ärmar och en dragledja i fram. ME LIKE^^

Vadstena

Helgen spenderades i Vadstena med mina vänner. Det var nämligen ett taizé möte där. Lite halvdant själva arrangemanget. Men vi hade minsann kul i alla fall.

En sak som var riktigt kul och mysigt var Fackeltåget, det var ca 400 facklor! helt sjukt fint!


riktigt tuffa bilder blev det :D

update

Här kommer en liten uppdatering om vad jag håller på att göra just nu :)

FORM
vi håller på med keramik och gör ansikten i olika slag och olika tekniker. Tyvärr fick jag bara kort på ett av mina tre men de andra kommer så småningom.



ALLMÄNT KREATIV ^^
satte mig för någon dag sen och började teckna och göra ett litet collage.



FIXAT
har skaffat mig en självutlösare till min kamera också. Den e najs!

home sweet home

Nu är jag äntligen hemma igen efter en lång helg. Igår åkte jag och familjen till borgstena och träffade några vänner. Vi planerade vår kommande resa till underbara London i Juni och språkresan till USA jag, min syster och deras dotter sofia ska på i sommar.

Idag har jag övningskört med pappa, gick riktigt bra faktiskt. Sen var det direkt till Konfan eftersom vi hade tema dag. Riktigt lyckat vart det och jag hoppas alla våra små konfirmander hade minst lika roligt som vi ledare hade. Spelade bland annat en riktigt flummig (med seriös) teater. Mycket skratt vill ajg lova.

Har en hel del bilder men dom får nog vänta tills i morn innan dom ser dagens ljus. För nu är jag på tok för trött och duschen ropar på mig.

Ha en bra kväll♥

foto + teckning + dator

=



tecknat i photoshop på ett foto :) frän effekt faktiskt :D

spring, sun and happieness


spontan teckning



RSS 2.0