älskade syster

Idag har min älskade lilla syster blivit hela 14 år gammal. Grattis EMMA<3



Även trots att våra försök att överaka henne inte gick riktigt som planerat blev det nog till en bra födelsedag. Vi hade planerat en hemloig resa då vi skulle åka och äta tårtbuffe på ett konditori men när vi kom dit var det stäng. Sen skulle vi på bio. Men när vi kom dit så hade mamma gjort fel med reservationen på vi hade inte några platser. xD Som tyr var så har det några som inte hämtade sina reserverade biljetter så fi fick dom platserna i stället:D yeey.

Vi såg filmen UPP och jag kan säga att det var vi och småbarnen xD.... haha och jag lovar att jag och Emma skrattade mäst av alla i hela salongen xD. Skitbra fil :D


iida goes green


Egendesignade armband ^^ men vad tror ni dom är gjorda av?:P

en närmare titt kanske hjälper er att lista ut det :P

dom är gjorda av GUMMI som är från innerslangen på ett trakrodäck:D haha finurligt asså:D

det är vad jag kallar återvinning, håller även på att sy en väst av samma material. Det ska bli spännande att se hur den blir :)

iida design ^^

Tänka sig att jag har designat mitt helt egna skrivbord på riktigt ^^

Det trodde jag inte.

TACK PAPPA för att du var så snäll och gjorde det åt mig. Det är inte alla som har en pappa som gör ett skrivbord bara för ens dotter inte hittar ett som ser exakt ut som hon ville ha det xD..


Inte kan man tro att det skrivbordet är gjort utifrån tre ihoplimmade SPÅNSKIVOR! ^^ men så är det.. PAPPA DU ÄR BÄST!<33

my bed goes black

Något av det mysigaste som finns är att sitta på sägen med ett block framför sig och en penna i handen samtidigt som man dunkar musik i hörlurarna från spotify. Chatta med folk gör ju inte saken sämre.

här är de bilder som jag målat senaste dagarna ^^

Kan ni se vilka det är ?^^





den sista är inte riktigt klar .. men  kommer bild i alla fall ^^

vad tycker ni?


och gunnar erkänn att jag har blivit bättre på att trycka med pennorna :P haha hela sängen blir ju svart av blyerts xD

klanigare än klantigast

Idag har jag varit klatigare än klantigast och låst in mina egna nycklar i mitt skåp xD

Slå det... så jag var ni alla fall hämta vaktmästaren och be honom klippa sönder mitt fina svart/guldiga lås. Jag hade tänkt att han skulle använda nån ganska liten tång och inte en EN METER LÅNG KLUMP!! jag skojjar inte den var minst en meter lång och grymt stor... inte alls pinsamt xD

Men nu har pappa skaffat mig ett nytt fint lås igen... likadant som innan ^^


helgen var super men tyvärr slut

Då var det söndagskväll och jag har precis kommit upp från duschen efter att ha spelat  innebandy:)

I lördags var jag, syster och Lisa i Borås och shoppade. Slutade med att jag hittade en jätte härlig och varm dunjacka:) bild kommer ^^. Köpte även en kofta, svart linne och en svart vanlig tröja på Gina tricot^^ Så det var en riktigt lyckad dag.

Idag var jag tvungen att plugga lite medans resten tog en promenad. Men med spotify orkar man endel.



Any suggestions?

Jag behöver lite tips på saker man kan hitta på i London ^^ förutom shopping :P

jag vill gå på något stort coolt konst museum men vet inte vad det heter

sen vet vi inte riktigt vilken musikal vi vill se. Funderar på "The lion king" eller "hairspray".

Vad tycker ni ^^?


sitting och the bed, but it´s not mine

Tjo!.. iida is back on track på bloggen. Det hoppas jag i alla fall. Så nu hoppas jag att besökarna ökar så jag inte tappar gräppet. Det känns ganska meningslöst att blogga om ingen läser den. Haha men jag har insett nu när jag haft lite dålig uppdatering att det faktiskt är folk som märker det. Och det är ju ett bra tecken eller hur?

Som sagt så har jag köpt mitt helt egna domännamn nu. www.iidas.se så nu är det bara att koppla ihop mitt nua namn men min blogg på något sätt xD. Tyvärr kommer det kanske ta ett tag eftersom jag har mycket i skolan och inte så mycket tid över. Speciellt nu när mitt rum är lite halv klart.

Men nästa vecka tror jag nog att mitt egendesignade skrivbord är klart. Känns riktigt collt att kunna säga att jag har designat ett helt eget skrivbord. Men det är ju sant. Pappa stackarn har stått i garaget på kvällarna i snart två veckor. Så snäll han är och lämnar ingenting åt slumpen utan allt blir hur snyggt som hällst. Jag är väldigt imponerad måste jag säga. Sist jag tittade in i går kväll hade han lackat baksidan i den blanka svarta färgen. Finns bara ett ord GRYMT!! man kan nästan spegla sig i den ^^ Kommer bli bra

Just nu sitter jag i en säng hos familjen Edwardsson. vi ska planera våran London resa som vi ska göra på jullovet. Är skittaggad LONDON = SHOPPING ^^

plånboken lär vara torr som en öken när jag kommer hem.

slänger in en en webcambild för det är bättre än ingen ;)


iidas.se

SNART KOMMER JAG HA MITT EGET DOMÄN!!

www.iidas.se


så bloggen kommer gå bättre förhoppnibgsvis^^


Onsdag

Skolan var aningen kasig idag med ingen rigtig lektion eftersom lärare glömde oss, en föreläsning och en annan lärare var sjuk. Men det är lugnt ;)

Tog halv tre bussen hem och stack direkt till konfan där jag och Becca i stort sätt höll i allting^^.. haha jag säger bara stckars konfirmanderxD

Men det var faktiskt riktigt roligt. Konfirmanderna i år är riktigt roliga måste jag säga^^

Sen gick jag hem för att ålugga men han inte så mycket innan jag skulle ner till Kyrkans hus för att träffa lite folk och planera lite saker inför vindern. Har bokat in lite roliga saker som curling, spelkväll, pingisturnering mm. Sen satt vi kvar ett tag så jag kom hem ganska sent.

Det var min dag i väldigt förkortad version ^^


P.S nu är billietterna bokade ^^!!!

Måndags bowling





MONSTER i caps LOCK TAR ÖVER VÄRLDEN XD

 

Sitter och flummar sönder med Louise på msn xD... fattar knappt själv vad vi skackar om xD


vardagsflumm


tänk  va roligt man kan ha med en webbkamera en tisdagkväll^^

sitter och lysnar påA-Listers – The Hamster Dance Song

på spotify.. asgullig <33



bilder från storstaden ^^

här kommer några vilder från stockholm^^..


söta becca och Linda^^

alla köpte väska utom jag ^^

becca GOES glamorous ^^

här sålde dom massa kantareller ^^ och jag lover ALLA förökte få oss att köpa.. hallå jag åker inte till stockholm för att köpa svamp xD... lol..

värsta fajtade mot varandra vem som va bäst xD

en lugn vecka

Nu var då skolan i full gång igen .. men det är faktiskt ganska kul att få träffa alla igen. tänk att allt kan bli så skoj med oss estetare;) till och med historia lektionen blev kul. Men jag måste erkänna att vi inte var de duktigaste eleverna idag. gjorde inte så mycket vettigt utan satt och flummade och lekte med Louises löshår xD. Fick prova att vara svarthårig för ett tag och jag lovar jag ska INTE färga håret svart för det såg för hemskt ut asså xD.

Efter skolan gick jag på stan ett tag med Sötnosarna Bianca och Louise eftersom dansen var inställd. Det var i för sig tråkigt hade sett fram emot att dansa igen"/.. men fick i alla fall komma hem vid fem istället för kl.8 :D


vilket e fram och vilket e bak ;)??:P




louises söta bild ^^ gjord på min ifuuun ;)

En dag med mina tjejer^^




I torsdags var jag och Louise och hälsade på söta Bianca^^

Vi gick ut på en lång promenad med deras supersöta hund<3 och skrek på en gigantisk åker^^ haha vi är ju som vi är ;)

kul hade vi allt och nästa gång tror jag minsann att vi ska hem till mig


Forgive me ;)

Förlåt för min dåliga uppdatering under lovet. Men jag och pappa har haft det väldigt stressigt för att hinna klart med mitt rum innan skolan  börjar .. vilket vi inte kommer att hinna i trots att vi jobbat hela lovet.

Så jag tänkte i alla fall försöka ladda upp lite bilder och berätta hur min vecka har varit:) i några inlägg


nu är höstlovet slut och mörkret kommer snabbt.. mörkt när jag går till tåget och mörkt när jag kommer hem :(


RSS 2.0