fattig men klädgalen

ja det är precis vad jag är! har hållt mig från att köpa kläder hela sommarlovet för att spara ihop till min kamera (som för övrigt är på lagning) och nu har jag, klantig som jag är, tappat min iPhone i en vattenpöl för några veckor sedan. ( den tredje Iphonen jag har gjort sönder nu xD) så nu måste jag i alla fall spara ihop massa pengar igen för att köpa en ny.

Med andra ord INTE KÖPA KLÄDER ...

Men jag kan itne låta bli att bli sugen när man går runt på stan hela tiden. Så jag beslöt mig för att ta saken i egna händer! Och började sticka mig själv en tröja :D



fix

insåg att eftersom jag har blivit ett år äldre så är det nog bäst att uppdatera inforutan om mig. Det kan ju inte stå att jag är 16 år och går första året på gymnasiet ;) för det stämmer ju inte längre.



nytt år nya uppgifter

Idag var en slapp dag i skolan. Slutade redan halv 11 :D Men det tackar man ju inte nej till:P

Men läxor har vi redan fått endel. Matte B har kommit igång :D men det ska nog gå bra tror jag. Vi har också fått en bild läxa som är lite annorlunda om man jämnför med "vanliga" läxor. Vi har fått ett tema som vi ska arbeta med hemma när vi har lust och det temat är träd. Vi får göra hur vi vill i princip bara vi utgår från temat träd. Så vi ska teckna träd i alla möjliga varianter. Fantasifullt, verklighetstroget, färgbombaderat, svart vitt, stort litet, abstrakt, konkret.. ja allt man kan komma på. Vi ska inte sätta några gränser och inte sluta komma på nya idéer! det är en läxa i min smak om man säger så. Medans min lärare satt och förklarade uppgiften ploppade det upp jättemånga idéer. Så det ska bli kul :D

för att komma igång med det så gjorde jag precis mitt första "träd"


skolstart

Då har skolan dragit igång igen och nu är man inte en liten etta längre :D känns lite skumt att det finns folk på skolan som är yngre än en själv.

egentligen började jag skolan igår men det var först idag som de riktiga lektionerna började. Inte för att det är seriösa letionerna nu såhär i början :P vi har mest lekt lite lekar och fått reda på betygskriterier.

Började en ny väldigt spännande kurs idag, Webbdesign. Så nu hade jag tänkt att faktiskt lära mig hur koda min egen webbplats på riktigt och inte bara testa mig fram som jag har gjort sen jag startade min blogg.

Så det ska bli spännande och se vad jag hinner lära mig under detta året och ni ska veta att jag är taggad! :D


iidas galleri

Har gjort om vår trappa till ett litet minigalleri :D alla tavlor som hänger där är gjorda av mig och sedan inramade i en riktig ramverkstad.

De är också alla till salu :)

400 kr









om någon är intresserad är det bara att höra av sig :D


hemma från en underbar vecka i france

hann tyvärr inte skriva ett sista inlägg innan jag stack till taizé i frankrike i 10 dagar :D men nu är jag äntligen hemma igen och ska försöka ladda upp lite bilder och berätta lite om allt megaroligt som har hänt! :D

det är omöjligt att ladda upp alla bilder jag har tagit och berätta allt som har hänt för det är hur mycket som helst me jag ska försöka få med det vilktigaste.

Taizé är ett kloster i frankrike (det låter inte som ett roligt ställe att åka til javet xD) men det är faktiskt ett underbart ställe. Där sammlas fleratusen människor från hela världen för att både umgås och dela med sig av sina tankar.

så ni kan ju ana hur mycket nya människor man har lärt känna under den här tiden. Både svenskar som man å¨kte ner på den 26 timmar långa bussresan och tyskar, spanjorer, italierare, portugiser, fransmän, kinerser .. och så vidare som man lärt känna väl nere i taizé! underbart!

här kommer lite bilder ( en bråkdel av alla kort jag tog xD)


i väntan på bussen

en varm buss i 26 timmar ... xD hello-kitty-fläckt ftw!

gänget på färjan :D

ingen bra start.. det spöregnade konstant första dygnet och vi var ganska bllööta xD

tältet läckte i och ALL min packning var genomblöt! jippi -.-

men solen kom tillbaka och hela resan var räddad :) här är min och oskars grupp:) Alvina, Emma, justus och steve på bilden :)

mumsig mat -.-

stadstrip till cluny :D

flumm:D

mumsigt med riktig mat :D

vackra miner :P

redo för vattenkrig :P

sverige vs italien :P

våra italienska grannar från förra året  (några av dom)

min och oskars grupp :D


ljusmässa <3

sista natten på oyak <3 awesome fun! :D

och om ni ser min tröja så är den ganska nerklottrad :D framsidan är full av massa roliga saker som har hänt och hela baksidan är täckt av namn :D! började med den redan första dagen ... och ni kan ju ana att folk blev lite inspirerade för innan veckan var slut var det ganska många som gick runt och skrev på sina tröjor :P

ingen lika snygg som min dock ;)


mer bilder hinner jag inte lägga upp för tillfället för nu ska jag sova och i morgon sticker jag iväg igen i fyra dagar :D

måste ta vara på sista två veckorna av sommarlovet juh :D

RSS 2.0