woho!

Nu har jag minsann börjat övningsköra på rikigt! är hos min pojkvän just nu och jag körde minsann hit helt själv :D eller ja med lite coaching av min pappa bredvid då ;) men ändå! tog typ 40 min (brukar ta 30 när andra kör x) haha men jag e stolt :D!


come back to me..

Äntligen har jag fått besked om min kamera. Den har varit inne på lagning sen innan jag började skolan, vilket var över en månad sedan :o !! Helt otroligt hur lång tid det kan ta!!

Men mamma hade i alla fall ringt och kollat och dom sa att den skulle gå att hämta på fredag :D så nu är det nära! Bara att räkna ner dagarna tills min sötsak kommer tillbaka till mig ^^


water

Canon EOS 550D ♥

school as usual

Sitter i skolan och väntar på att webbdesignen ska börja :) Har inget att göra xD vilket jag inte brukar ha när vi väntar på att webbdesignen ska börja. Så det blir la ett till ganska ointressant inlägg.

Jag hoppas att jag inte har missat allt för mycket i webbdesignen eftersom det kan bli jobbigt att lära mig dubbelt så mycket under en lektion. Men det ska nog ordna sig.

I morse gick jag på stan lite innan skolan började :) köpte en svart, tunn skjorta på H&M och två par linnen på Gina tricot. Härligt! jag har itne köpt kläder på typ två månader eftersom jag har sparat pengar. Men nu så :D!
Letade förgäves på stan efter "cykelbyxor" på stan men hittade minsann inga! :O

vart kan man köpa sånna? please tell me!

Så nu kom Andreas, vår lärare in så då är det la dags att koncentrera sig på lektionen i stället för bloggen :)



inspiration träd

inspiration

Ja, då börjar dagen ta slut och dags för en RIKTIG skoldag i morgon. Varken någon tysk skola eller ekobuss! ska bli skönt faktiskt :) gillar mina vanliga lektioner. Men veckan blir nog hård eftersom man hamnar ganska mycket efter när man missar en hel veckas lektioner! Så det är inte lika roligt. Men det ska nog lösa sig med med.

Har suttit och förssökt ta reda på vad jag har för läxor och prov till denna veckan. Det var inte det allra lättaste ska jag säga. Men till slut så var det någon snäll person som faktiskt svarade på mitt sms:)

Senaste stunden har jag suttit och funderat lite över mitt form-arbete. Måste försöka jobba endel hemma så jag kommer ikapp de två lektioner som jag har missat. Vi ska designa en funktionell skulptur till en speciell plats i Jönköping. Men en så länga har jag bara kommit till inspirationsstadiet och idéstadiet. Så jag har googlat runt en hel del nu för att hitta lite inspiration. Har lite olika idéer som jag måste granska lite noggrare för att se om det är möjligt och hur man ska kunna tillverka den osv.

Det är verkligen mycket fler aspekter som man måste tänka på än man tror.

ex.

* målgrupp
* kostnad
* material
* åldrande
* slitage
* hållfasthet
* design
* underhåll
* funktion
* montering
* säkerhet
* belysning
* ta hänsyn till omgivningen

osv.



Inspiration#1





kladdkaka är en kladdig kaka♥

Då var det bestämmt och gjort... en kladdkaka blev det:) Fast klockan  nästan var 19.00 när jag började. Men det är aldrig försent för en kladdkaka ;) Borde nästan gå upp och baka mitt i natten nån gång ;) lr kanske inte. Hade nog bara somnat medan den var i ugnen.

På tal om ugnen får jag inte glömma bort det nu heller. En gång när jag var mindre lyckades jag, Elin och Sara sätta igång brandalarmet och var tvugna att vädra hela huset för att det luktade bränt! Jag hade tänkt att undvika det idag ;)




mumsigt ♥

ekobussen

Sitter seg och lite halvfrusen efter dagens heldag i skolan med EKOBUSSEN! inte det roligaste om jag får säga det själv. Men det är obligatoriskt för godkänt i naturkunskapA så det är bara att bita i det sura äpplet.

Den enda missen jag gjorde idag var att glömma kameran!!! hade kunnat tagit hur många fina foton som hälst. Plus att det hade varit perfekt som insperations källa. I för sig kan jag andvända det som det i alla fall. Men det hade ju varit mycket smidigare att kunna fånga ögonblick och speciella vyer med kameran. Så man inte glömmer själva känslan.

Men så långt tänkte såklart inte jag kl. 6.00 i morse när jag vaknade!



Funderar starkt på att baka en kladdkaka, vira in mig i en filt och sätta mig och vara lite tjock och titta på film
^^♥

<3

underbara kläder från hm, bikbok och gina tricot ♥






praktik hittad!

Äntligen,

nu har jag hittat mig en praktikplats för v.43 :D!! och en rolig praktik dessutom! jag ska praktisera på Mullsjö folkhögskola och få gå med en basårsklass i massa roliga ämnen som bild och form, textil, kroki mm. :D!! längtar redan! :D


dansa natten lång

på torstagskväll/natten var det disco ) till en början vääldigt lamt. Men sen bestämde vi svenksar oss för att få igång det:D! sedan vart det fullt ös kan jag lova. En massa härliga bilder blev det också.

Fick ont i nacken efter denna kvällen xD haha kan bero på att alla! stod och headbanga ett antal gånger xD! de har nämnligen en sjukt mysko men cool kemilärare. Hon är typ stor (på både bredden och höjden) xD och klär sig i svart lång kjol och svart tröja, långt mörkt hår, piersingar i ansiktet och lyssnar på metal. Hon stälde sig och headbanga mitt på dansgolvet och alla tyskar blev helt ganla xD! och började med så då får man ju hänga på liksom ;)











en härlig kväll :D



Berlin

På onsdagen bar det av till den Tyska huvudstaden. Vi fick oss en guidad tur och sedan 4,5 timmar fritt. Lite småläskigt var det när vi blev dumpade av vår guide vid brandenburger tor och sen själva skulle hitta tillbaka till "gedächnichkirsche" (inte den blekaste aning om hur det stavas xD) Men vi lyckades till slut hitta till rätt tunnelbanestation och åka år rätt håll tillbaka :)

Vädret var underbart och jag hade lika gärna kunnat gå runt i shorts och linne så varmt var det.
Dagen innehöl förrutom rundtur, shopping(finns dock inte jättemycket snygga saker), fika på starbucks, virra runt i Berlin och till sist kvällsmat på en italiensk resturang.








awesome dag men väldigt lång.... jag kom inte hem till min värdfamilj förrän kl. 01.15 :o


Rostock och Warnemünde

På måndagen och tisdagen efter skolan fick vi lite guidad tur i först Warnemünde och sedan Rostock. Mycket trevligt! och fina bilder blev det också

Warnemünde





Rostock




härligt med sol och shopping :D

flumm och konstig tysk privatskola

När det sedan blev måndag var det då dags att åka til skolan. De gick i en ganska nystartat privatskola som hette Ecolea. Efter den här veckan kommer jag uppskatta min skola så ortoligt mycket mer. För deras skola var väldigt mysko. Det är väldigt svårt att säga varför den känns mysko. Finns både positiva och negativa saker. Visst hade vi väldigt roligt många gånger men allt känndes på något sätt så oseriöst och förvirrande. Vi skulle ha ett EU-projekt på tisdagen. Våra svenska lärare hade förberätt oss på ett seriöst arbete som vi skulle göra tillsammans med de tyska eleverna. Men det var långt ifrån seriöst. Vi skulle göra en teater om hur europa skapades, utifrån en myt. Vilket i för sig var mycket roligare än något jätteseriöst projekt:D men över huvudtaget var alla deras lektioner väldigt oseriösa, så jag hade verkligen inte velat gå på den skolan.

här kommer lite bilder från teatrarna:D vår (som vann pris för bästa teater) är svår att förklara vad den egentligen handlade om. Men vi kan säga såhär. Den innehöll en knarklangare som sålde "kärleksknark" till zeus som sen blev kär i mig xD. Slutade med fest och att vi gifte oss! herregud han såg ut som en transa i sin stora lockiga, peruk (som han hande på fel håll så man inte såg ansiktet)

se själva ;)



snygga tyskar asså xD

här är några najsiga bilder från andra grupper :)







nu kör vi..

Då ska vi börja från början med resan ner till Warnemünde i Tyskland. Resan tog ca 9 timmar, vilket är en baggis för mig och becca som brukar åka 26 timmar till frankrike ;).  Sov och lyssnade på musik nästan hela tiden.




När vi var framme fick jag träffa min tysk för första gången. Hon hette Franziska och var väldigt snäll (fast hon klädde sig lite roligt x) fast det gjorde typ alla tyskar) Bodde i en stad som heter Bad Doberan och ligger en bit utanför. 

Fösta kvällen känndes otroligt mysko. Sitta i en främligs hus och äta kvällsamt! det känndes bara så fel på något sätt. Men det gick över efter någon dag och nu när jag är hemma känns det nästan också konstigt xD.

Tillbaka på svensk mark igen

Då var man hemma i sverige igen... tänk vad tiden nere i tyskland gick snabbt ändå.

Det var absolut jätteroliga dagar vi hade i Tyskland. Vi var 12 stycket ungdommar från Per Brahe gymnasiet som åkte. Ett jättehärligt gäng ska ni veta. Även fast vi inte kännde varandra så många innan vi åkte.

Vi har gått i tysk skola, sett oss omkring i närheten. T.ex. Rostock och Warnemünde och sedan även Berlin på onsdagen.

På fredagen var det skoldisco som till en början var väldigt lamt. Men sen beslöt vi svenskar oss för att få igång festen lite och då jäklar blev det fullt ös ;)

svårt att komma ihåg allt roligt som har hänt men tänkte lägga upp lite olika inlägg med bilder och så ofån de roligaste händelserna :D (vääldigt många foton att se fram emot)

just nu sitter jag vid datorn, härligt :D (har inte haft dator på hela tiden ju). Ska dock snart ta tag i att packa upp allt xD!




lite resfeber har jag nog allt

Ja, nu börjar även denna dagen gå emot sitt slut. Jag borde försöka sova nu, klockan är ju snart tolv men jag känner inte för det. Jag tror inte jag skulle kunna somna speciellt lätt i alla fall. Det är nog bara att erkänna att jag börjar få lite resfeber inför i morgon. Men det är nog inte så konstigt att man har det.

Men när man tänker efter så vet jag inte riktigt varför jag är nervös. Tjejen jag ska bo hos verkar jättesnäll och jag åker tillsammans med en jättebra vän. Så det kommer bli jättebra!

Vi åker ifrån jönköping kl. 8.30 i morgon bitti och om jag inte minns fel så är vi framme 17-18 någon gång. Så det är ju en baggis om man jämnför med de 26 timmarna det tog att åka till Frankrike.

Eftersom jag inte är i sverige på 6 dagar så kommer det troligtvis inte bli någon uppdatering på bloggen heller. Det hänger lite på om familjen som jag bor hos har dator och internet som jag kan låna :) Men jag har tagit med mig minneskortläsare och allt i fall jag skulle kunna få möjligheten att lägga upp någonting. Man vet ju aldrig och då är det ju bäst att vara förberädd :D


kommer sakna dig syster ♥

jag har världens underbaraste pojkvän


har varit lite smådeppig över att jag inte skulle hinna träffa min älskling någonting innan jag åker iväg till tyskland. Eftersom han och hans kompisar har varit i linköping fredag och lördag.

Men gissa vem som ringde på vår dörrklocka för några minuter sen ^^!!!!!

jo... min älskade Dennis♥

nu klarar jag mig tills jag kommer hem .. även om jag kommer sakna honom massor!

ny heather :)


gamla


nya

tänk vad en lampa kan göra mycket

kärlek

 

tänk vad mycket man kan göra med ljus


fota

just nu sitter jag inne på mitt rum med igendragna garniner och släkta lampor för att testa att fota lite mer med ljus :) vi får se hur resultatet blir :D



saknar min pojke!!♥ som jag inte hinner träffa nåt mer förrän jag kommer hem från tyskland :(!! <3 älskar dig dennis

packar

Kameran är på laddning, väskan står halvpackad på golvet, musiken är på precis som pyjamasen.

Idag är det en 18 september och i morn börjar äventyret i tyskland :D jag ät både väldigt taggad och nervös (fast mest taggad) Idag ska jag mest bara vara hemma och fixa i ordning allt till i morn. Men jag lovar att jag kommer glömma någonting även om jag har en hel dag på mig att packa xD.







salta popcorn och ficklampor♥

har precis kommit hem från lite fredagsmys med mina kära vänner Elin och Sara. Lika spontant och äventyrligt som alla får knasigheter brukar vara. Idag gick vi till gamla slalombacken med både popcorn (suuupersalta!! och det var saras fel ;o), hallonsaft, filt, paraply, ficklampa och kamera i beredskap. Det är det inte alla som kommer på att göra en fredagskväll.

Vi satt där och snackade i mörkret, skrämde upp varandra lite grann och bestämde oss sedan för att exprimentera lite med kameran.










tack för en underbar kväll ^^♥

norrlänningar och deras surströmming >.<

idag serverades det surströmming hos min familj. Det var ingen god lukt i huset efter det kan jag garantera men det är väl sånt man får ta när man har släkt från norr;)

Jag vägrade både äta det och sitta i samma rum som dom... men det är inte konstigt hela huset stank jättelänge :o och morfar bara skrattade åt mig när jag gick runt med en stor halsduk och höll för näsan. Men hallå vad ska man göra xD!




härliga miner alltså ;)

väntar..

Idag är det äntligen fredag och snart kommer helgen :)! och snart kommer den dagen på jag sticker iväg från sverige :D är riktigt taggad faktiskt ^^

just nu sitter jag i min säng och egentligen bara väntar på att klockan ska bli så pass mycket att jag kan gå ner till tåget. Börjar nämnligen inte skolan förrän 12.20 :) det är nästan för lång sovmorgon xD haha men jag ska inte klaga ;)



hade tråkigt (A)<3

vill ha!! ;o

http://www.wacom.com/cintiq/cintiq-21ux.php

kolla in denna ritplattan från wacom men skärm på :O!! selt sinnes hur coolt det är! vill ha!!!
men jag är inte den som kan dra upp 20 000kr ur fickan bara sådär men man kan ju alltid drömma :)


dags att ta tag i skolarbetet


dator:D
plugg :(
vitaminwater ♥

på flaskan
eftermiddag på jobbet. Tunga ögonlock. du leker arga leken med datorn. den vinner. igen. musklerna i nacken börjar ge upp. keyboarden kanske kan funka som huvudkudde? eller inte. hursomhelst, du behöver piggas upp. nu. iställetför att be bordsgrannen om en örfil kan du hälla i dig det här (effekten är ungefär den samma). npgra klunkar tropisk citrus med guarana, b-vitamin och koffein är betydligt bekvämare än handflata-över-kinden-tricket.och mycket, mycket godare.släng i dig en flaska nästa gång keyboarden förvandlas till en kudde.du blir en ny människa. inte ordagrant,alltså. det är ingen häxbrygd...

haha passar mig just nu xD


secondhand fynd

denna tröjan köpte jag på en secondhand nyligen för endast 15 riksdaler :D snacka om fynd


hej blåmärken

Igår var jag, Dennis och några av mina kompisar i falköping och spelade mash paintball!:D sjukt roligt måste jag säga! Det är som flaggleken fast man har vapen och får skjuta ut varandra i stället för att springa och ta varandra. Där vi var spelade man inne så vi hade inte färg i våra kulor så det gäller att spela ärligt:)

Förutom  att det var väldigt kul gjorde det också ganska ont xD!

Vi sprang runt på planen och pepprade på varandra mest hela tiden :D körde både singel matcher och i lag. Tjejerna äger ;) men jag förlorade dock ganska rejält mot min pojkvän xD! men får skylla på att jag inte såg så mycket eftersom jag inte kunde ha mina glasögon under maskern xD haha och det viktigaste i hela spelet är att se sig om kring och hålla koll på var motståndarna befinner sig. och det var inte det lättase utan glasögonen på mig.

sedan gjorde jag missen att ta en gul overall xD haha för det första så syns man väääldigt tydilgt när man försöker gömma sig. Plus att vår instruktör mobbade mig hela tiden. Sa att spelet gick ut på att pricka "tjejen med gul overall" , att vi skulle köra alla mot "tjejen i gul overall" eller att vi skulle köra taktiken alla gömmer sig bakom "tjejen i gul overall" haha herregud xD kännde mig inte alls utpekad

Jag kan intyga att det märks att man har spelat paintball, idag har jag gått rund med en bula i pannan, stora blåmärken på hela kroppen och har varit öm lite överallt xD


här kommer lite bilder




flumm i es2c

bilderna säger allt ;)♥





en härlig skoldag ^^

webbdesign

Nu sitter jag på webbdesignen och grejar med en heather i photoshop :) har precis varit i cafeterian med Louise och Mickaela och köpit mig en dammsugare ^^ mums fillibabba:D


vad tycks :D?

engelska lektion

NU sitter jag, Elin och Bianca på engelska lektion och försöker leta upp information om hur man hälsar i olika länder. Det går inte så jättebra xD Så jag tror att vi får försöka prata med folk vi känner i stället. Jag har ju tur att kunna snacka med lite olika folk från olika länder som jag har lärt känna i Taizé :)

Så det ska nog gå bra i alla fall :) men nu måste jag nog återgå till lektionen ;) hehe


work done

Nu är den klar ^^!

vad tycker ni :D??







Denna bilden handlar om orättvisa mellan människor. Det finns folk som vi som har saker i överflöd och dom som inte knappt har någonting alls. Om ni tittar på bilden ser ni...

skissblock by iida

Idag på formen gjorde jag ett skissblock där jag ska börja skissa ner mina ideér till vårt projekt "offentlig skulptur"

här är det :)



och det gröna trädet var nog det jobbigaste jag har skurit ut ur ett papper någonsin xD haha

Men det var det värt ;)

work in progress

prafras in progress



årets sista dopp

Igår stack jag , elin och sara ut till sjön för att ta årets sista dopp. Vi struntade att regnet hängde i luften och hela himmlen var grå :p




här är bevisen :D

kanothajk 2010

Då var man hemma igen från årets kanothajk :) lika kul som vanligt!

Paddla kanot, vandra, leka, fota, ha spökvandring och massa annat skojjsigt! :D

Det roligaste var lätt spökvandringen och man är alltid lika spänd över om det ska bli lyckat eller en total katastrof xD Men iår lyckades vi kan jag lova! Konfirmanderna skrek så in i den.

I år hade vi ansträngt oss lite mer med, Affe hade fixat en hänganordning så han flög! det var sjukt fränt. Jag och min kompis Linnéa var totals svartklädda och satt bakom träd och kröp fram på stigen precis när dom skulle gå förbi. Herregud vad dom skrek asså xD!!

Här kommer lite bilder ^^













tack alla som var med och gjorde helgen ^^

läger

väskorna är packade och står ute i hallen, kameran är nerpackad, matsäcken är fixad och om en stund kommer nikke förbi och hämtar upp mig.

Japp i helgen drar jag i väg som ni mäker. Det är nämnligen dags för årets Kanothajk med konfirmanderna. Brukar alltid vara jättekul. tyvärr verkar inte vädret vara på vår sida iår :( men vi håller tummarna fortfarande.


hahaha

så underbart kul xD


outfit

this is my friday outfit



härlig fredags morgon

Det är underbart att få sova ut även om man måste till skolan:D

På fredagar börjar jag inte förrän 12.20 så det blir en riktigt lugn och härlig start på dagen.

med mumsig frukost



knäckebröd+smoothie=♥

kulturhistoria : parafras

Uppgiften vi håller på med i kulturhistoria är att göra en parafras.

och för er som inte vet vad det är (visste jag inte heller för en vecka sen) så är det när man utgår ifrån ett konstverk som redan existerar och utifrån den gör ett eget som kopplar till det tidigare verket.


Detta är konstverket som jag gör en parafras på. Det kan verka tråkigt när man ser denna bilden. Men den har faktiskt många möjligheter när man ska göra en parafras. Bara jag behåller huvuddelarna som "tåget av människor", berget, någon vid sidan av och andra viktiga fält så kan jag sedan arbeta fritt och sätta min egen prägel på mitt egna verk.

här kommer lite bilder från min parafras .. så långt som jag har kommit



ja, må han leva!

I tisdags fyllde en kille som hette Andreas (mina kompisar Elin och Saras lillebror) år och i födelsedags present fick han komma och kolla på fotbollsmatchen Sverige - San Marino

eftersom de inte hade den kanalen

Och kan ni tänka er att till och med jag tittade på matchen :o det händer inte ofta kan jag lova! men det var faktiskt kul ! vi satt där en jag, Dennis, Elin, Sara, Andreas, Emma, mamma, Åsa och wilma och var riktiga sportnördar ;)

men han fick också det här ^^ fin landningsbana lr hur ;)


mail från tyskland

Hej och hopp! :D

jag kollade precis min mail och såg att jag hade fått mail från min tysk :D Det är en tjej som är 15 år och verkar jätte snäll. Så nu är jag inte riktigt lika nervös inför att åka :D och blir mer och mer taggad för varje gång!


hej, klant!

Ja nu har jag definitivt fått bevis på att man inte kan bli klantigare än jag! så det är nog dags att göra en klantlista lr nåt liknande ;)

  • tappade min iphone 3g i toaletten
  • tappade min iphone 3gs i en vattenpöl
  • tappade bort mina glasögon
  • lyckades göra sönder min säng när jag sov (trillade ihopxD)
  • hittade mina glasögon mosade under min säng!!!
det är det jag kom på just nu.. om man bortser från sånna vanliga klanterier som händer mest hela tiden, som att snubbla och gå in i sakerxD!


webbdesign

Då var det tisdag eftermiddag och dags för ännu en lektion i webbdesign :D! awesome! men tyvärr krånglar några av datorerna :|

så vi fick just order av Andreas, vår lärare att gå in på facebook ;)
Då gör vi väl det då ^^


tidsfördriv

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? abbonemang :P
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? jao ^^
3. Vem tillbringade du två timmar med idag? mina söta vänner louise, bianca, johanna och Elin
4. Hur lång är du? 159 cm
5. Vilken är den senaste filmen du sett? nån som precis gick på tv 9 xD kommer dock inte ihåg vad den hette
6. Hur löd ditt senaste sms? min söta, älskade knasboll ^^
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
9. När såg du senast din mamma? hm.. 10 min sen kanske
10. Icke godkänt i något ämne? Nej, det satsar jag inte på
12. När vaknade du idag? typ 8
13. Vilken är din favoritplats? finns många ställen :) var som hällst med min pojkvän lr i frankrike i taizé
14. Vilken plats föredrar du minst? Vet inte...
15. Vem får dig att må bra? Alla mina underbara vänner, pojkvän och familj
16. Hur stor är din säng? 105 cm bred

hm.. detta var nog inte min grej visst är det tidsfördriv men palla svara på 90 onödiga frågor xD haha ni får nöja er med 16 ;)

warnemünde

Tänkte kolla upp lite om den tyska stad som jag ska åkte till den 19:onde :D
verkar som en mysig stad ^^ och det är ju inte fel att den ligger inte helt vid havet heller. Så nu kan ju räkna med en hel del fina bilder.

här är två bilder som jag hittade på google :) ser mysigt ut!


så nu håller vi alla tummarna för fint väder ♥

iphone4 beställd

yepp då var en ny mobil beställd.. och nu är jag pank ett x antal månader framöver -.-

men men det är la sånt man får ta när man är den klantigaste personen i solsystemet och tappar sin iphone i vatten för andra gången xD!


animationer

lärde mig precis att göra animationer i Photoshop ^^ askul ju !

hihi


dagens inköp




promarker - tea green
Fine line drawing pen - 0,5 och 0,7 mm
portfolio mapp - A3
promarker block - A3

tack mamma♥

foto: en vanlig dag i skolan

som sagt hade jag med mig kameran till skolan idag. Så då får jag ju ladda upp lite bilder från Es2c med eller hur ;)











en vanlig dag i es2c ;)♥ mkt flumm :D

dagens letioner vad MatteB och Formgivning


time for school

and the camera is comming with me :D!

yep idag blir en fota dag i skolan också :D dels för att vi hade i form läxa att gå ut och ta kort på offentlig konst :D och för att det e kul ^^


kvällsmys

Har just kommit hem från att ha spelat innebandy i en och en halv timme med mina vänner :D
och nu har jag precis tagit mig en dusch och sitter med en kopp te och mumsiga knäckebröd med korv på ^^

dessutom sitter jag och skriver med min söta underbara vän Louise <3
kan det bli bättre ;)♥


en av mina nya muggar med :D 10 kr .. ett riktigt kap asså♥

måste hitta praktikplats

Vecka 43 har jag praktik men jag har ett stort problem! jag har inte hittat en bra praktikplats. Jag vill nämligen inte praktisera på något tråkigt  vanligt företag.
Jag vill hitta något inom design och sånt som jag är intressead av. Har mailat till endel ställen men har itne fått något svar än :(

Någon som har något tips? :)

Jag vill så underbart gärna praktisera hos en textildesigner! det vore en dröm som går i uppfyllelse !♥


det närmar sig..

Ja nu börjar den 19 september närma sig. Då åker nämnligen jag och min söta vän Becca som utbytesstudenter i en vecka till tyskland. Vi ska alltså bo hos värdfamiljer och gå i tysk skola.

Frågan är hur det kommer gå xD men jag tror nog att vi kommer ha det jättekul.

Igår började jag att göra en teckning med mina promarkers som jag ska ge som present till min tyska värdfamilj :D





en blandning av saker som är typiskt mig och saker som är typiskt svenskt ^^♥

crusing i jönköping

Här kommer bilderna från igår kväll :D

crusing, som var aningen mesig enligt oss.
För lite folk och för lite bilar! Men vi hade skojj i alla fall.
Träffade en som hette Joakim och hans kompisar,
lekte balansgång på piren,
flummade runt på stan,
blev ihjälskrämda av en buss,
såg vår ungdomsledare sara åka förbi,
lekte balansgång på taket på parkeringshuset
och träffade Ornina och hennes pojkvän på Juneporten.

och tog en massa kort hela tiden :P
titta och njut ;)♥














härlig kväll :D<3


time to go..

Nu har jag slappat nog för idag :D dags att dra in till jönköping med Déa sötnos och gå på crusing (hur det nu stavas) xD

Det kommer bli najs :D


fashion is my passion








promarkers♥

second hand

Min syster, jag och mamma tog oss en promenad förbi den nya second hand affären som öppnade idag. Det var riktigt mysigt faktiskt :D






hittade några fynd..:D

en stor tröja 15 kr
massa knappar 5 kr
en gammal schal 20 kr (använda som tyg)
två koppar 10 kr/st

bilder på dem kommer senare :)

krativitet




klotter e kul
klotter e kreativt
klotter i awesome! :D

legobit?

nja.. det är faktiskt inte någon vanlig legobit ;) utan min super-dunder-awesome snygga datamus :D
Fick den av mina söta vänner Elin och Sara när jag fyllde år men har inte visat någon bild på den här på bloggen. Så jag tyckte att det var dags för det nu :D

Nån mer än jag som bara älskar den :D??


saknar min kamera

Det är sjukt irriterande att ens nya kamera ska gå sönder bara nån vecka efter man har köpt den :o inte snällt! jag som längtat efter den hela sommaren och sen går den sönder så fort jag får den...:( och så får jag inte tillbaka den heller :o

idag fick jag i alla fall en lånekamera! för jag kan ju inte vara utan kamera! :D speciellt inte nu när jag ska till tyskland den 19 september som utbytesstudent i 5 dagar!:D Kommer bli spännande men läskigt xD

den kameran jag har nu är Canon EOS 400D :) så den får duga antar jag :P



water

kom på att jag inte hann ladda upp mina vatten bilder som jag tog på min födelsedag :D så här kommer dom ^^





canon EOS 550D
fotat av mig ^^


träd#2

tema träd #2




dagens klotter

skolan rullar vidare och arbetet börjar komma igång. Dags att börja ansträga sig lite... men estet som man är kan man inte hålla sig från KLOTTER ^^ om jag ska vara ärlig tror jag inte att någon klarar sig från att inte klottra minsta lilla ;)

Eftersom jag alltid blir irriterad över att ha gjort något fint i mitt randiga!! kollegieblock så tänkte jag att det var lika bra att ta med ett skissblock till skolan också :D så man kan få klottra av sig lite ;)

tyvärr blir det bara webcam bilder eftersom min kära systemkamera fortfarande är på lagning :(


RSS 2.0