photoshop


tog fram ritplattan igen :D och klottrade lite i photoshop .. kul!

ett litet kort

har gjort ett litet födelsedagskort :)



this is who I am

var tvungen att göra nåt annat en att plugga ett tag :) så tog mig själv en paus och gjorde lite roliga saker istället.


saturday

Idag får jag allt ta tag i allt jag måste göra. Visst är det skönt att slippa skolan när man är sjuk. Få längre sportlov som alla säger. Men jag håller inte riktigt med. För det första är det INTE kul att va sjuk. En förkyldning går la an men inte så som jag var. ( ska inte gå in på detaljer) För det andra så blir det en sjukt massa saker att ta igen och jobba med när man väl blir frisk igen. Så nu har jag en herrans massa pluggande jag måste ta tag i och att städa mitt rum. Så det kommer bli en superkul lördag -.-!

tur man fick sovmorgon och ska till sina vänner i kväll. Annars hade det varit lite tråkigt.

Dags att återgå till labbrapporten och allt annat som väntar på att bli gjort....


håltimme

Sitter i skolan och väntar på att denna extremt långa håltimme ska ta slut. Har haft matteprov från klockan 8, vet inte alls hur det gick men jag hoppas på det bästa.

Nästa lektion börjar inte förrän 12.10 så det är ett tag kvar kan man säga.

Bea och Marielle sitter och spelar facebookspel x) och jag vet inte riktigt vad jag gör. Men inte det i alla fall.

Ska bli skönt att komma hem och mysa med min älskling sen. Nu när jag äntligen har blivit frisk igen! det är anledningen att jag inte har skrivit någonting de senaste dagarna. Tror aldrig att jag har varit så sjuk innan. Det var hemskt!


vinter picknick

Idag har jag varit med Elin och Sara. Vi drog ut en en sväng på förmiddagen på vår traditionella lilla picknick till den gamla slalombacken. Riktigt härligt nu när solen sken.

Vi tog med mackor, varm choklad och lite skumtomtar som vi skulle försöka grilla :) men vi hade dock inte någon grill ... men ni kan se vår finurliga lösnig senare i bilderna. Fungarade dock kanske inte jättebra. Men kul var de.

En flummig och aningen kall och snöig picknick blev det.






har världens bästa och underbaraste pojkvän.. fattar inte hur det gick till. Han är värd den allra bästa så jag ska göra vad jag kan.♥

full rulle

Sportlovet är här och jag har det minsann fullt upp. Har inte haft en lugnt dag känns det som.
I fredags var jag med Bianca och Louise och hade myskväll med mycket skratt, flumm och prat.

I söndags firades det alla♥dag med min älskling. Vi hade det bäst, lagade mat tillsammans, såg på film och myste. underbart! Fick till och med blommor ^^

Måndagen spenderades med mina tjejor från högstadiet. Vi åkte in till stan och såg på bio och sen åt vi på resturang. Inte alls mobbat att sitta 5 tjejer tsm på alla hjärtans dag. Lovar att vi va dom ända på både bion och resturangen som inte satt kille och tjej xD. Men vi hade det riktigt mysigt i alla fall. Tur man har vänner att vara med på alla hjärtans dag när ens pojke bara måste jobba hela tiden :P

Tisdag morgon gick jag upp vid 05.00 och gjorde mig i ordning för att åka till stockholm. Det var en rolig dag för både ledarna och konfirmanderna som vi åkte med. Besökte några olika kyrkor (svinkalla) och hade fritt på stan i några timmar. Då passade vi på att träffa vår kompis Axel. Träffade honom i Taizé i sommras och har inte sett honom sen dess. Så det va skojjigt att se honom igen. Han e en rolig typ asså.

Efter en lång och intensiv dag i stockholm gick jag hem och sov för att åka till min Dennis på onsdag morgon och stannade där tills idag. Segade mest eftersom han skulle jobba natt påde igår och idag. Men det e mysigt  i alla fall. Men nu är jag hemma igen och klagar på att lovet går så snabbt. Har suttit ett tag och försökt plugga både naturkunskap och körkorts-teori. Är så mycket nu! längtar till sommaren.

I morn ska jag vara med Elin och Sara och ha picknick uppe på gamla slalombacken^^ hihi och sen på lördag åker jag och familjen till göteborg. Så jag har som sagt ett fullspäckat lov.

Men nu ska jag ta och koppla av lite och gå upp till mamma och kolla på the Mentalist! känner att jag behöver njuta lite av mitt lov just nu.

vardagsbabbel

slutet av veckan närmar sig och så gör även lovet! härligt! Det blir ingen solsemester för mig som för många andra. Men jag ska allt se till att ljuta ordentligt jag med. Fast jag är kvar i kalla sverige.

Äntligen är Konsthistoria projektet klart! lämnas in i morgon. Riktigt skönt att ha det överstökat. Ska även hålla en idrottslektion med min kompis Elin i morgon. Så vi håller tummarna att allt går som det ska.
:)

Mina planer inför helgen och lovet ser ut så här.. Fira alla♥dag med min älskling på söndag (han jobbar på måndag) ...stockholm på tisdag med konfan och troligtvis träffa Axel :) najs! lärde känna honom i taizé, frankrike i sommras och har inte sett honom sen dess....planerar även en picknick med mina kära vänner Elin och Sara uppe på toppen av den gamla slalombacken:) härligt! Kommer bli ett bra lov det känner jag på mig :)

dark

Är inte så bra på att måla ledsamma och "mörka" bilder. Så jag gav mig på det. vet inte riktigt hur det blev men..

kunde inte låta bli att göra nåt knasigt med den... så klippte sönder lite av en cd skiva .. igen  hehe!

där rök mitt ena skosnöre




och detta var vad det blev av det. Men jag måste erkänna att jag tycker att det passa bra där.

Om inte min lärare tycker jag har använt ovanliga material blir jag förvånad!

Hela mitt arbete ska in i morn så nu är det bara att hålla tummarna.

operation: Dragkedja

nepp, sladdar vart visst inte mitt nästa galna projekt. Det blev en dragkedja istället :) men det är minsann lite knasigt det med... hehe. Men det är ju mig vi pratar om så det mesta är lkite knasigt

såhär vart det i slutändan i alla fall :D


veckans kap

har fotat de kläder som jag köpte i veckan :) mycket nöjd är jag :)

och även den klänning som jag sydde om till en blus :D som jag troligen är ensam om att ha. Om ingen är lika smart som jag och insåg att den är mycket snyggare om man kapar av typ 3 dm :P



och som ni ser så kommer allt från monki, en riktigt bra affär asså :D

flämslätt

här kommer lite bilder från förra helgens läger på flämslätt. Riktigt roligt hade vi!

Då var det exakt ett år sen jag träffade min älskade Dennis för fösta gången. Det kändes väldigt annorlunda för sist jag var där var han en total främlig för mig. Det är han ju inte rikitgt längre.






lyckades som vanligt klanta till mig och rev ner hela gardinestången xD men kul hade vi

från nyklassicism till expressionism

här kommer lite bilder som hör till mitt kulturhistorie projekt om 1800 talets konststilar




gillar de senare stilarna som expressionism och fauvism mycket bättre. Liknar mycket mer mitt sätt att måla och skapa saker:)

en smashad cd skiva

min lärare vill att jag ska utmana mig själv i t.ex. mina val av material när jag arbetar så igår tog jag tag i det och letade upp lite gamla cd skivor och bestämde mig för att göra någonting av dom.

försökte bryta av den (gick inte så bra) det slutade med att jag tog fram en sax och klippte sönder den, klistrade fast den och började skapa någonting.

Utan att ha någon aning om vad jag höll på med började jag klistra på sönderrivna noter och färg.

och det slutade med att det såg ut såhär...




vet itne vad jag tycker om den än xD men hyffsad bra blev den la... det var kul att göra i alla fall :)

undra vad jag ska ge mig på för knasigt material nästa gång... hm.. sladdar kanske ;) (funderar på det helt seriöst faktiskt)

så söta människor det finns^^

Söta Cornelia skrev ett inlägg om mig i sin blogg. Herregud va gulligt av dig, blev ju jättechokad. Trodde inte ens att nån riktigt läste min blogg x) haha

Man blir alltid lika glad när man får höra sånna saker :) kika in på hennes blogg :) jättefin!

http://corneliiaa.webblogg.se/

zebrarandigt



lite olika bilder som jag gjort under veckan :)

det vi alla väntat på

helgen är äntligen här :)
Idag har jag varit på stan och shoppat med min syster:) riktigt mysigt! sånt borde vi verkligen göra oftare.

Hittade massa braiga saker! :D pengarna bara försvinner! hehe men sammanlagd denna veckan har jag köpt
En kofta
två t.shirtar
tre långa tröjor/klännig-aktiga saker x)
och en blus/tunika som jag sydde om så fort jag kom hem
en ny bh ;)
ny mascara
berlocker :)

längesen jag kunde shoppa så mycket :p



ska förssöka fota och lägga upp bilder på lite grejer i morn när ajg har fått ladda mig själv med ny energi! :D för nu är jag helt slutkörd :o

konsthistoria

JObbar som en tok just nu med vårt stora projekt i kulturhistoria. Ett arbete som slutligen ska täcka och förklara 1800 talets konst och stilar. En djungel av stilar och ismer och konstnärer.

Det är faktiskt intressant när man börjar förstå. Men det är ett herrans jobb innan du börjar förstå. Hur som helst har jag börjat att måla mina egna bilder utifrån olika stilar som: Romantiken, Fauvismen, post impressionismen, expressionismen osv. Men det är en hel del kvar.



RSS 2.0