gilla helg!

Helgen närmar sig! och det gör även årets läger på flämslätt. Taggar otroligt mycket faktiskt!

Maskerad innebandy turnering :D hemlis än så länge vad vi ska klä ut oss till :P men jag har faktiskt lagt ner lite möda på det. Satte faktiskt igång symaskinen en stund till och med.

Temat iår är "kärleken övervinner allt" och jag bara älskar det! det var ju nämligen exakt ett år sedan som jag träffade en underbar människa som heter Dennis för första gången♥ min älskade pojkvän

har packat och gjort det mesta klart nu så nu är det bara en sista dag i skolan att klara av och sen bär det av ^^


förlåt

Hade lyckats missa ett gäng komentarer helt och hållet ... hur man nu lyckas med det.
Fick i alla fall en fråga

Det kan nog vara svårt att hänga med i det projektet om man inte har följt min blogg ett tag eftersom jag arbetade med det under många månader.

Tänkte i alla fall svara på den frågan:)

Jag går en kurs som heter formgivning och där hade vi ett projekt i höstas som handlade om offentlig konst.
Vi skulle skapa ett eget förslag till ett funktionellt konstverk till en utvald plats i Jönköping. (dock inte på riktigt men vi låtsades) Då skulle man först komma på en idé såklart.

Men sen även bygga en prototyp i skala för att visa sin vision. Eftersom jag är lite halvgalen av mig så utmanade jag mig själv och valde att göra min prototyp helt i plåt istället för kartong som min lärare föreslog. Det tog mycket energi och arbete men tillslut hade jag med lite hjälp av min pappa (som har hand om plåtkurser) lyckats fixa ihop en prototyp i rätt skala. Vi kopplade till och med in lysdioder i den så att man skulle få rätt känsla eftersom jag ville att den skulle vara upplyst i verkligheten :)

Målade sedan den med airbrush och fixade allt exakt som jag ville. Imponerad av mig själv att jag faktiskt klarade av att genomföra allt. En riktig utmaning!



vem?

Du som skickade denna komentaren skulle gärna få ge mig en bloggadress eller mail. :) annars är det svårt att höra mig.

roligt att du gillade mina bilder ^^

hela världen är så underbar

Om man är korkad, dum opch glad / Markus Krunegård

Nu ska jag ut och spela hockey med vännerna :) härligt!

tema: fåglar


Gjorde klart min första bild på temat fåglar som vi håller på med nu :)

de flesta sitter och målar fåglar (eftersom det är temat) men man fick ju välja infallsvinkel själv. Så jag ville göra något roligare än att måla en fågel rakt av.

Det blev något collage akigt av tidningspapper, akryl färg och en svart konturpenna.

tyvärr har jag igen bättre bild än den jag tog med mobilen. Men det kommer nog bättre bilder ska ni se :)

gårdagens arbete

Här kommer bilderna från vad jag skapade igår :)

fortfara inne på att klippa i böcker som ni ser. Men har satsat på att inte förmedla samma känslor. Jag brukar mest använda glada färger och förmedla glädje och kärlek med mina bilder.




den sista blev jag inte alls nöjd med men det är ju så det blir ibland.
Dom andra två gillar jag däremot:)

måla + mys = <3

Idag har varit en riktigt härlig dag för att vara mitt i veckan. Engelska redovisningen är avklarad och fick sluta tidigare från webbdesignen.

Annars har jag fortsatt med mitt bild projekt :) bilder kommer i morgon om jag hinner :)

Har sett klart på första sesongen av vamirediaries nu också :) riktigt bra faktiskt! man blir riktigt fast när man väl har börjat titta. Men nu får det vara nog för ikväll. Skolan kallar även i morgon.


kärlek


work in progress

Klippa i en bok

Började på mitt egna bildprojekt i färglära idag. Arbetet är vädligt fritt och jag har valt att fördjupa mig inom temat människor:)

två bilder är klara :)

tyckte att de behövde nåt mer än bara färg och det slutade med att jag klippte sönder en gammal bok :) men nöjd blev jag i alla fall :)





vad tycker ni? :)


uppdrag

Har fått min första uppdrag iår :)
Att måla en tavla med lite olika blommor (och gärna en gris^^) till min klasskompis Mikki :) hoppas du blir nöjd!



look out for the weirdos

Jobbar med tryck i skolan :) detta är det jag har hunnit med hittils. Skär ut ögon, näsor, och andra roliga delar man kan använda när man bygger ihop olika gubbar.


väldigt pilligt men riktigt roligt :)

 


T.I.D.N.I.N.G


bildlektion

work in progress


work in progress

formgivining




utveckligen på min pappers skulptur går frammåt :)

kreativitet på g



vår nya fom uppgift är att bygga upp en byst utav kartong och papper :) riktigt roligt!

inspiration av Naum Gabo

längtar redan till sommaren

då var skolan i full gång igen. Nya uppgifter och nya prov som väntar. Jag taggar redan sommaren! Det är i alla fall tur att de flesta av mina ämnen är roliga. Men det är press i de ämnena också såklart så även de kan bli jobbiga ibland. Lov är så underbara när man slipper prestera så mycket hela tiden.

Men jag ska defenitivt inte klaga allt för mycket på gymnasiet. För jag blir så stressad varje gång jag tänker på vad jag vill göra efter gymnasiet. För jag vet inte alls! Blir nog att gå folkhögskola ett år och tänka ut vad jag vill med mitt liv.

har inte blivit så mycket bloggande nu på sistone, ber om ursäkt för det. Men all min ork försvann för ett tag och jag var tvungen att verkligen vila upp mig så mycket jag kunde. Har inte varit hemma så jättemycket heller utan tillbringat nästan hela lovet tillsammans med min pojkvän Dennis. Helt underbart har det varit i alla fall.

Ska ta tag i mitt bloggande lite mer seriöst från och med nu :)


bilder från lovet

Jul och shopping :D

Nyår men älskling

bio :) med ben and jerry ;)

kläppen :)


here we go again

Sista veckan på jullovet är här och nu är det snart dags att sticka till fjällen igen :)! har packat som en galning hela morgonen. Hoppas att jag inte ska glömma nåt.

igår var jag inne i jönköping och träffade min söta vän Louise och sen på kvällen gick jag på bio med elin och sara. "the town :) asbra film faktiskt!

ikväll ska jag och min Dennis på bio :) Narnia ska det bli :D hoppas den är bra! Sen bär det av till kläppen på onsdag morgon :)


RSS 2.0