projektarbete igång

Nu kör jag igång med projektarbetet på riktigt. Håller för tillfället på med att skriva första utkastet till inledningen samt föra loggbok över mitt arbete. Har precis fått ett avtal på illustrationsuppdraget som jag ska skriva under efter min första handledning i morgon. När sedan det är avklarat kan jag börja med skissandet och allt det praktiska.

Jag är otroligt taggad inför detta samtidigt som jag är lite nervös eftersom det är så mycket som står på spel känns det som. Jag vill verkligen lyckas så att jag kan får en liten ingång till den branch som jag vill arbeta inom i framtiden.

för övrigt har jag ställt mig i bostadskö i göteborg och jag känner verkligen hur tiden bara rinner iväg. Jag har inte någon större lust att flytta hemifrån och klara mig själv för tillfället. Jag trivs bra så som jag har det. Samtidigt som jag vill bli klar med min tid av pluggande och flytta ihop med min pojkvän. jag antar att allt har sin tid och att man ska njuta av det medans det varar.


I väntan på lektion

Dagens bild :)

Hade tänkt lägga upp den från datorn så bilden kunde bli centrerad. Ser så fult ut med mobil appen. Men på hemsidan kunde jag inte ens ladda upp en bild. Nåt måste vara fel.

Sitter och är jättetrött och har många timmar kvar i skolan. (slutar kl. 17)

Bara att stå ut .. Snart är det bild i alla fall


Återvinnings design

Projekt i skolan till en utställning i jönköping.

Tema: grönt är skönt
Tolkning: återvinning

Så här vart resultatet


Överraskning

Igår hade jag och min pojkvän 17 månader tillsammans. Så idag överraskade han mig med frukost på sängen. Han e allt för söt ^^<3


Håltimme = klotter

Då var det dags för den hemska torsdagen med i princip mer håltimmar än lektioner.

Så det blir att sitta uppe i bildsalen och klottra, snacka och vänta.


RSS 2.0