Hemma efter en lång dag

Ja först nu kom jag hem ifrån stan, skola och dans:) men det har varit en riktigt mysig dag måste jag säga.

Dagen började med matte, vilken är helt okej nu. Sen var det idrott som e superkul. Idag skulle vi åka inlines så jag var väldigt nervös eftersom jag aldrig har stått på ett par sånna tidigare!
Men det gick faktiskt bra. Jag trillade inte en ända gång till min förvåning! :D trors alla knaggliga vågar till vättern :P så nära att trilla var jag allt några gånger.

Sen var det lunch och maten var faktiskt riktigt god idag. Det var någonn slags köttsgyta med ris:)
Efter lunchen var det dags att ta sig upp för alla sex trapporna till bildsalen för att ha kultur och idéhistoria med owe:)
Sista letionen var däremot väldigt seg"/ historia. Jag tror att jag tycker det är det minst interesanta ämnet vi läser just nu.

Sen var dagens slut i skolan men inte kunde jag åka hem för det. Jag slutade vid halv tre och klockan fem så börjar jag dansen:) så jag fickade i cafetérian med Bianca:) BULLAR!! och sen gick jag på stan en timme:) Sen drog jag till medborgarskolan och väntade med julia :D

Dansen e lika rolig som vanilgt:d ska dansa upp på kulturdag natt den tredje oktober :)

Sen på vägen hem från tåget mötte jag Linda och Nikke:) hade letat efter mig eftersom jag missade mötet om paddelhajken i helgen :D ska bli riktigt kul kan jag lova:D<3



Kommentarer

skicka en hälsning här:):

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Har du någon e-post (publiceras ej)

Skriv din egon bloggadress här så jag kan kolla<3:

Skriv från hjärtat<3:

Trackback