hiss/diss


Dagens Diss är lätt att jag hade inbrottsförsök i mitt skåp i skolan!
När jag kom tillbaka efter engelskan och skulle ta mina saker och sticka ner till tåget får jag inte upp mitt skåp. Först märker jag inte så mycket mer än att det inte går upp men sen ser jag att hela låset var böjt och den saken som man hänger låset i var helt sne och cp! Precis som om någon förökt bända upp det!! uhhh läskigt! så jag fick leta rätt på en vaktmästare. Det var inte det lättaste men som tur var hjälpte Louise mig<3 skönt att inte vara själv. Så tiden gick och när vi var klara hade mitt lås typ gått sönder xD och så hade jag missat bussen hem så fick jag vänta på tåget i stället:) men jag och Louise hade det kul i alla fall:D

Men aldrig att jag lämnar min älskade mobil i skåpet!

tv mys

Vad tycker ni om denna serien?.. jag ÄLSKAR DEN <3


medeltiden

 

Min halvfärdiga medeltida bild som vi skulle göra på historian nu när vi arbetar med medeltiden.

varför ska man få läxor?

Då har man haft en eftermiddag men ganska mycket plugg att göra. Men jag måste erkänna att jag inte har gjort riktigt så mycket som jag hade tänkt. Men jag var så sjukt trött när jag kom hem från skolan kl. 17.40! Inte kul att sluta så sent! Men jag antar att jag bara får bita i det sura äpplet och inse att det är såhär det är att gå på gymnasiet>_<

då var det måndag igen









sorterar och fixar i arkivet

Ja, äntligen tror jag att jag har listat ut hur man organiserar bland sina kategorier i menyn. Det tog ett tag men nu ser det ganska hyffsat ut. Men vet inte hur jag ska få bort randen under. Men det löser sig nog:)
Men sen när jag tänkte sortera upp alla mina inlägg i rätt kategori så blev det lite fel så nu ser det ut som jag har skrivit ett inlägg om klassresan till stockholm fast det var typ ett halvår sedan jag skrev det inlägget. Men det får ni leva med :P haha det blir nog lite mer ordning snart xD hoppas jag.



stockholm bilder

tjoho här kommer stockholmblider:D lite eller mycket försent kanske xD














snart börjar förändringen:)

Idag var jag, pappa och syster Emma på Ikea och kikade. Så nu är det nästan betämt att det är på höstlovet som jag kommer få tid att göra om i mitt rum. Ska bli jätteroligt. Idag köpte vi däremot inte mycket till mitt rum utan till min syster. Hon fick hur mycket som hellst kändes det som. Men det är bara ett gott tecken eftersom det betyder att jag borde få minst lika mycket:D

 



Var inte hemma idag ... utan borta

Idag har jag och familjen åkt med familjen Edwardsson till ett ställe där deras företag har sitt lager:) Pappa skulle hjälpa till med lite saker och vi andra vet jag knappt vad vi har gjort. Men jag har för det mesta pluggat. Tråkigt som jag vet inte vad men defenitivt nödvändigt. Men nu känns det bra att ha kommit någonvart med allt som ska göras innan höstlovet v.44. Det märks att det är skillnad mellan grundskolan och gymnasiet. Grundskolan kunde man mest sega sig igenom och göra läxorna sådär kvällen innan och klara sig väldigt bra i alla fall. Men nu går inte det alls. Man måste typ planera massor i föväg och det är jag inte så jättebra på men jag försöker:) så vi får la se hur det går.

NU är det höst... visst känns det lite deprimerande :(

ÄNTLIGEN!

äntligen har jag fått spotify:) wiiieee:)

tack mattias du har räddat mig  från musiktorka xD ;) haha

 

 


wtf! xD




haha xD ofta :P

studiedag me like <3

Ni har ingen aning om hur härligt det var att ha studiedag idag:)
Tog en hejdundrande sovmorgon. Till halv 12:D kanske inte är så jättelänge om man jämför med alla men för mig är det väldigt länge:)
Sen gick jag, Becca och Sara upp till våran gamla skola och hälsade på. Det var mysigt att se lite gamla lärare igen. Man kände sig väldigt stor med måste jag säga xD haha. En liten 6:a sa att vi skille sticka där ifrån eftersom vi var så stora. haha xD höll på att spricka av skratt:P

sen efteråt stack jag och Linda ner till kyrkans hus och spelade lite:) hon hjälpte mig med min engelska uppsats med :) haha så nu hoppas jag att den blev bra. Vi snodde varsin cholkadboll med xD ska jag kanske erkänna. hehe mysigt var det i alla fall.


Finally home again

Nu var man äntligen hemma igen efter en lång dag med mycket träning:) I skolan hade vi nämnligen något slags styrke/konditions simtestO_O vet att det låter lite konstigt men så var det i alla fall. Man skulle först simma två långder (100 m tror jag) sen skulle man upp och göra t.e.x 20 armhävningar och sen simma igen och tillbaka. upp och göra 20 sit ups, simma igen och sen upp igen och göra nåt annat jobbigt massa! ni fattar poengen. Så skulle vi göra i 7-8 gånger efter våran uppvärmining att simma så mycket vi kunde på 10 minuter. Så man var ju inte precis utvilad när man började heller xD. Det värsta av allt var att det gick på tid! men jag klarade det i alla fall på 20 min:) inte så långt efter Bianca och hon har ändå tränat proffssimmning i 10 år! ^^! så jag är nöjd med jag kommer ha träningverk i morn.

Efter skolan gick jag på stan lite :) bytte en tröja från gina tricot eftersom det var hål i den :( men det var inga problev som tur var :) sen hittade jag en väldigt fin t.shirt med som jag var tvungen att köpa ^^.

Dansen gick bra! Vi har äntligen blivit klara med koreografin:) ska bli kul vi ska nämnligen spela "hollywoodfruar" haha tänk er typ Anna anka om ni vet vem det är! ska bli väldigt kul :D^^

här har vi då anna anka :P henne pratas det mycket om på the voice på mornarna :) haha är ju även med i programmet "svenska hollywoodfruar"


Mobilblogg;)

Ja nu sitter man då i ett omklädningsrum en hel timme innan dansen börjar. Varför då kan man ju undra;) men det är så att jag har så mycket plugg att göra att jag måste ta vara på alla tillfällen jag har :) måste lärt mig 60 glosor tills i morn >_<

wiiee:)



48:onde plats på konstbloggar:D det e alltid skojj at se :) det går uppåt minsann<3^^

Följ via bloglovin med :D kom igennu vad väntar ni på?:D

ännu en måndag...ännu en ny lång vecka

Måndag igen då. Det ändå positiva är att jag får träffa min goa klass igen och att vi hade bild:)<3 Annars var det en ganska seg dag.

Morgonen var aningen stressigare. Det berodde på att jag inte hittade mina nyckar och som vanligt när jag tappar bort viktiga saker så får jag panik. Speciellt när jag skulle passa tåget och var tvugen att låsa ytterdörren xD.. men som tur var så hittade jag nycklarna efter ganska mycket letande och skrikande xD haha.

Nu på eftermiddagen så har jag fortsatt min städning av garderoben eftersom mamma har fixat nya vita korgar som går att dra ut istället för hyllplan så nu är det bara mina superfina skjutdörrar som saknas :) ^^ längtar!

detta var mitt 400:de inlägg btw:D<3




Ny höstdesign :)

Nya deisgnen blev såhär:) allt som behövdes var en solig dag med kameran och en gnutta fantasi:)






Här har vi den lite mer sommriga designen som jag nu tyckte var lite för sommrig nu när hösten kommer :) och så älskar jag ju att byta design ;)


Dagens låt

Sweet dreams - Beyoncé

har lyssnat på denna låten hur mycket som hällst idag:) väldigt bra tycker jag :D


Nu drar jag på innebandy

Då var det söndag kväll och innebandy på schemat :D Ska bli kul. Hoppas att det är fler som kommer än förra veckan:) för då var vi bara 10 st:) aja måste nog gå nu så jag inte kommer försent :)


fint väder = fina foton









älskar när värmen kommer <3

Dags att städa eller?


Dags att städa eller vad tycker ni?;)
Men jag har i alla fall en andledning till varför det är så extremt stökigt hos mig just nu. Jag ska nämnligen göra om mitt rum totalt:) äntligen ska jag få inreda och fixa det som jag vill:)
Så jag ska måla om, ny garderob, nyttskrivbord och möble, fixa massor helt enkelt :) hihi fast det lär ju ta ett tag men det ska bli kul:)

igår rensade jag min garderob och de behövdes kan jag lova xD hittade lite allt möjligt i den röran och jag tror halva min garderob var för liten xD till och med jag växer.




the brown, the white and the.... wierdo :P



Haha, bilderna säger allt<3
en lyckad kväll med er tjejor:) prat, spa, massage och lite till;) det funkar alltid ^^

Snacka om mycket brun utan sol becca xD haha och jag blev ju då värsta blekfisen i min ansiktsmask.. och ja Linnéa vet jag inte vad hon blev xD höhö

Bilderna bjuder jag på .. ett skratt förlänger ju livet ;)

spa night men mina girls


sitter nu vid Déas macbook och har precis fått massage av dea:) massa mys på det :D<3

från bildlektioner i skolan

 

två bilder jag gjort i skolan :D tomater och godis.. på den första har jag använt kol och någon slags torrpastell liknande krita och på den andra är det bara kol:D



God natt alla<3

NU, måste jag gå och lägga mig annars kommer jag aldrig orka med skolan i morn :) Det vore ju inte så bra ifall man somnade på lektionen. Speciellt eftersom det nästan bara är roliga lektioner i morn. DÅ man absolut inte vill sova!

sov gott och dröm sött <3



så tunga visste ni inte att vi var:P

 

 

haha inte ens jag trodde att vi var så tunga att stolen skulle se utsåhär när vi satte oss på dom xD

 

haha nej nu skojjar jag bara men det var väldigt skumt att komma till skåpen och hitta våra stolar såhär xD haha sjukt kul var det allt<3 som alltid med mina underbara vänner<3


måla, måla och måla



gjorde precis klart denna :)<3

outfit till skolfotot:)




vit långärmad tröja - gina tricot
vil mysig halsduk - gina tricot
rutig midjekjol - iicollection (jag har sytt den asså:))
rosa mössa- stickad by me ^^

apologize

 

Detta är en sååå mycket bättre version på apologize!!

 

vad tycker ni?<3


jobbig men skojjig dag i skolan





Detta var min skoldag i bilder:) från tågrasa till tur på stan med Louise:D
Hon hade lite svårt med att betämma vilken färg hon skulle ha på sitt diadem som ni kanske ser:P

I morgon är det skolfoto så då gäller det att vara så snygg som möjligt:) vi får la se hur det gårxD!

hade förövrigt sammanlagt 60 glosor tills idag! inte lite mycket! men nu är det avklarat så man äntligen kan slappna av ^^







dagens bild


:) idag blev det en såndan här bild:)

mitt första och ända kärleksbrev

Gissa vad jag fick på posten igår?!
Jo, ett kärleksbrev:) hihi fast det är inte så bra som det låter. För detta brevet skrevs av mig, iida. När jag började nian. Vi skulle skriva det finaste kärleksbrevet vi kunde hitta på timm oss själva som vi sedan skulle få skickat till oss när vi förjat gymnasiet:) fråga mig inte varför.
Så nu har det i alla fall kommit fram <3 och det var minst sagt fint:) och hade totalt glömt bort det så det var en rolig överraskning:D

 

Det är nog det ända kärliksbrev jag kommer få!

 


en tisdag:) med skola och dans





ES1c <33

kul dag:D
dansade:) som alla tisdagar:) jag kan bara säga en sak .. vår dans äger:P haha

ursäkta bilderna men med blir inte bättre med mobilen XD

dagens bild

Kvällens kreativitet blev detta:)

 



puffat ris:)

Har käkat puffat ris idag:) fick mamma att köpa det åt mig när vi var och handlade:) det är riktiga barndomsminnen det:) haha fick alltid det hos min granne Inger när jag var liten:) smakar som riskakor:D


fishermans friend



lever på dess just nu:) räddar min röst:)

är ganska förkyld som ni kanske förstårxD

sitter med min gitarr



bilden e gammal xD

haha.. nu spelar jag

ave maria -beyoncé
apologize - one republic
broken hearted girl - beyoncé

:D

måndag igen




Dagen:
idag har jag haft sovmorgon och för första gången inte blivit väckt av massa sms vis kl.6! det var skönt^^

Har haft mest roliga lektioner idag. Började med svenska och lunch och sen matte och bild:). Bilden var roligast så som ni kanske förstår. Vi målade av tomater:D skitkul:)<3

Sen tog jag första bästa tåg hem igen :) Ingen shopping på stan idag inte:) har massa plugg att göra och i morgon ska jag dansa så så hinner jag itne med någonting alls.


gitarr är skojj

Just nu siiter jag här på mitt rum och försöker lära mig lite låtar på gitarr_)

ex.
paparazzi - lady gaga
pictures of you -  the last goodnight
iris - the goo goo dolls
:D  skojskoj  är det:D men jag börjar få ont i händerna xD


hemma och hur trött som hälst

Ja, då var helgens läger avklarat. Det var kul faktiskt speciellt spökvandringen igår kväll även ifall endel konfirmander var VÄLDIGT katiga.

Så här var våran spökvandring:

Konfirmanderna skulle gå i små grupper på en stig i skogen utan ficklampor(de hade mobilerna som lampa) sen stog vi på olika ställen i mörkret och skulle skämma dom. Vi hade t.ex. en plåttunna med sten i som vi rullade ner när dom gick förbi. Fast i ett snöre då så den inte skulle åka på dom. Sen satt jag helt svartklädd vid stigen där som absolut inte såg mig förrän jag reste mig upp precis när dom kom vid mig. Skitkul en grupp blev så rädda att alla tre trillade ihop på marken xD.

Paddlingen har också gått bra:) jag och Nikke har kämpat jättemycket medans Linda bara satt i mitten och hejade på oss. Men hon stod för underhållningen och musiken. Sen var det så några skitkatiga kofirmander som trodde dom var bäst på allt och som aldrig lyssnar på oss ledare. Så det var rätt åt dom att de trillade i xD mohaha!
Förästen var dom inte så bra på att sammarbeta i sin kanot. Paddlade i otakt och körde i sick sack hela tiden! haha

har förrästen spelat mycket gitarr i helgen:9 inte för att jag är så bra med jag har i alla fall kunnat spela några låtar och så har jag lärt mig spela hallelujah^^<3

saknar taizé <3

tyvärr blev det itne mycket bilder. Jag och Linda tog mäst med Nikkes systemkamera så jag får be honom skicka bilderna till mig:)

Spökrundan avklarad

Då var spökrundan avklarad och det var sjukt kul. Jag lyckades skrämma tre tjejer så att dom trillade ihop på marken :D askul ;) nu ska det bli en myskväll och sen sova kanske:P

Då drar jag iväg till naturen

NU är allting pakcat (hoppas jag) och om en halvtimme ungefär så sticker jag ivåg ut i vildmakren:P

Kommer hem i morgon kväll tror jag så det blir inget bloggande tills dess:)


En tyst minut

Idag den 11 september är det exakt 8 år sedan attakerna mot world trade center

:`(

vacker dimma

Det var en fin morgon i morse:) hann inte lägga ut bilden då:) men den kommer nu i stället:D dimma e fint<3


dagens...


vit långärmad tröja - gina tricot
midjekjol - sytt själv ii collection
leggings - hm
knästrumpor med rosetter - ullared xD

ritade lite




klicka på miniatyrerna för att se större bilder:)


Besöksrekord:)

Wiee:) statestiken går uppåt:) hoppas att det fortsätter så :D

kom igen :) följ bloggen via bloglovin och bli en trogen läsare:D <33


tävling




Är med i en tävling om en sättesnygg klocka hos
http://klackarnaitaket.blogg.se

Var med ni med och kolla gärna in på deras supersöta blogg:D<3


börjar få kläm på´t nu


packar inför helgen

Nu närmar det sig. Kanothajken med de små konfirmander när börjar i morgon. Det ska bli kul och jag hoppas att vädret är lika fint som det har varit de två senaste dagarna:)

Just nu håller jag på att packa för fullt:) men jag har lite svårt att veta vad jag ska pakca med mig. Men det löser sig nog.

när jag letade efter ett par varma strumpor så hittade jag en sak som jag har letat efter jättelänge! mer än ett halvår faktiskt! Mina rosa/vita skullcandy hörlurar:) men lagom till att man har köpt ett par nya eftersom man TOTALT har gett upp hoppet om att hitta dom gamla så ska dom självklart dyka upp xD. Så nu sitter jag här med två par rosa/vita skullcandy hörlurar. Men om jag ska vara ärlig så är dom andra som jag köpte sist snyggast så det gör ingenting :P

haha





:D

överraskning i skolan :D

kolla vad som hände i matsalen idag O_O coolt<3

 

haha... ingen bra video men kul var det :D


mer tur idag :P

haha.. idag hade man då mer tur änn tidigare... exakt 97% mer om man ska vara exakt:P


ida e glad

Just nu ligger jag på 78 plats av alla kostbloggar i sverige på topbloglist:) ida är glad :D<3

känns inte lika meningslöst som det ibland kan kännas när så få läser ens blogg xD


här har vi beviset :D

dagen på peset





skojjig dag:) med håltimma ute på stan och fika i cafetérian efter sista lektionen med Bianca, Matilde och Louise:D<3

mysig dag och i morn är det fredag;D

sydde en kjol som jag ska ha på skolfotot idag:)




vad tycker ni?

haha den är gjort av en gammal duk om ni vill veta :D man får ha lite fantasi<3

smygbilder från dagens mattelektion:)

 

smygbilder ifrån matten idag då;)

 

kul hade vi det allt:) och vi jobbar faktiskt på riktikt bra:) men det är typ för att matte A är så lätt:D men det e lite gött:P

 

 


charlie and the unicorn 3

 

check this out :D <33 me like :) känns så 9c på något sätt :P


självporträtt:)


lyckodag?

kollade mur mycket tur jag hade idag på facebook:)
och detta var mitt resultat :P



haha jag som tyckte att min dag var riktigt bra xD men där ser man :P

Hemma efter en lång dag

Ja först nu kom jag hem ifrån stan, skola och dans:) men det har varit en riktigt mysig dag måste jag säga.

Dagen började med matte, vilken är helt okej nu. Sen var det idrott som e superkul. Idag skulle vi åka inlines så jag var väldigt nervös eftersom jag aldrig har stått på ett par sånna tidigare!
Men det gick faktiskt bra. Jag trillade inte en ända gång till min förvåning! :D trors alla knaggliga vågar till vättern :P så nära att trilla var jag allt några gånger.

Sen var det lunch och maten var faktiskt riktigt god idag. Det var någonn slags köttsgyta med ris:)
Efter lunchen var det dags att ta sig upp för alla sex trapporna till bildsalen för att ha kultur och idéhistoria med owe:)
Sista letionen var däremot väldigt seg"/ historia. Jag tror att jag tycker det är det minst interesanta ämnet vi läser just nu.

Sen var dagens slut i skolan men inte kunde jag åka hem för det. Jag slutade vid halv tre och klockan fem så börjar jag dansen:) så jag fickade i cafetérian med Bianca:) BULLAR!! och sen gick jag på stan en timme:) Sen drog jag till medborgarskolan och väntade med julia :D

Dansen e lika rolig som vanilgt:d ska dansa upp på kulturdag natt den tredje oktober :)

Sen på vägen hem från tåget mötte jag Linda och Nikke:) hade letat efter mig eftersom jag missade mötet om paddelhajken i helgen :D ska bli riktigt kul kan jag lova:D<3


knäckebröd med ost ^^



Jag gillar verkligen havreknäckebröd^^<3
speciellt med ost.. så skaga <3

så det blir bra som nattmat om man är hungrig :) ett glas apelsinjuice e ju inte heller fel


en till bild :)




ganska nöjd faktiskt:) men ansiket blev la sådär:) mest nöjd med tröjan :D

sitter och klurar på illustrator:)

Japp, ni har inte nån aning om hur svårt det är att försöka lära sig ett program som man inte kan ett skit av xd haha sitter och knapprar lite men helt plötsligt så kommer man åt någon annan knapp som man inte visste fanns och så blir allt konstigt och så vet man inte hur man får tillbaka det som det var från början och då är det bara att börja om igen xD!

älskar min bamboo<3


Just nu…


Sitter jag på buss 116 hem :) ska bli skönt att komma hem igen även fast jag måste plugga då :) Detta är mitt 352 inlägg btw ;) haha Håller hela tiden på att leta efter en app som man kan blogga med från min Iphone:) men det har inte gett några resultat det finns igna som stöder blogg.se och det suger så det får bli sånnahär tråkiga inlägg än så länge när jag bloggar från mobilen :P

godnatt och dröm sött<3

Nu har jag varit och spelat innebandy i en och en halv timme, pratat med nikke och Linda en stund efteråt, gått hem, ätit en macka, tagit en varrm och härlig dusch, sett lite på tv så nu ska det bli skönt att krupa ner i en varm säng och sova:) sen behöver jag inte gå upp förrän kl.8 i morn :) sovmorgon:D hihi

innebandyn gick superbra utan några skador för min del:) det gillar vi. Gjorde till och med två mål:D
vi var nog typ 18 stycken idag:) och det var en vuxen kille som sa att jag spelade som någon Elmander fast gjorde fler mål:) så jag fick gå hem och kolla med min sportfåne till mamma vem denna elmander var. Det är tydligen en bra fotbillsspelarexD vad det nu har med min innebandystil att göra:) men jag tar det som någonting positivt :D tack du^^ som sa det. Det va snällt^^



ska lägga mig och läsa denna boken nu:) läxa i svenskan:P  hoppas den e bra<3

nu måste man ta sig an läxorna då:(

Ja, nu är det la dags antar jag. går inte att skjuta upp läxor hela tiden utan det är dags att bita i det sura äpplet och öppna böckerna och försöka göra någonting vettigt.


nu i färg:D



porträtt i illustrator:)


riktigt nöjd faktiskt eftersom detta bara är min tredje bild:)

min andra bild i illlustrator:)

Detta är verkligen skitkul även om jag intehar en aning om hur mna SKA göra utan bara kladdar runt lite med pennan:) vad tycker ni? ser det bra ut ?


min första bild i illustrator:D



ska kanske skaffa cs4 ^^

Wiie... är glad just nu eftersom jag iida kanske eller det är väldigt troligt att jag ska köpa cs4:) då ni kommer det bli kul på bloggen kan jag lova :D


söndag igen då

Asså veckorna går snabbt och helgerna flyger bara förbi! nu är det redan söndag igen och sklan drar igång i mogon bitti. Jag är inte nog utvilad för det kan jag säga! skulle typ behöva nån vecka till på mig:P

Ikväll bir det innebandy har jag bestämt! haha.. jag vet att mamma kommer säga att jag inte ska men jag vill verkligen vara med och om jag verkligen vill nåt så ska det bli så;)
plus att jag kan ju ta det lite mer försiktigt än förra gången. Kanske inte ska tackla de största killarna för då lär jag bara flyga ivåg xD



I miss U girls ... come home <3

godnatt alla:)

Nu ska det bli skönt att få sova efter en lång dag:)
hoppas alla får en lång och härlig natt utan mardrömmar;)
haha



En av de första bilderna jag gjorde i photoshop:) man kan ju säga att jag lärt mig endel :) från detta till att göra egna bloggdesinger:D

bookworms bokblogg igång innom kort

tänkte bara tipsa om att ett superbra bokblogg kommer att startas upp snart. Den heter bookworms (www.bookworms.blogg.se) och är gjort av några underbara skaga tjejer:) ta en titt för att inte missa starten:)

det är jag som gjort designen också så det är också värt en titt;)
klicka här för att komma till bokbloggen


Ny design igen

Fick en liten kick och började på en ny design:) igen :P jag kanverkligen inte låta bli det är verkligen skitkul:)

vad tycker ni vilken var bäst denna eller den gamla


VS


Vidablick med konfirmanderna

Var på vidablick med konfirmanderna igår. Det var regningt och kallt som alltid när vi ska dit. Men det blir alltid kul i alla fall som tur är. Vi klättrar runt på en såkallad höghöjdsbana. Men jag var inte med iår eftersom jag skadade knät förra året. Men otur som man har så hände det igen i alla fall! När jag skulle in på bussen verd jag till knät på något konstigt sätt så jag bara trillade ihop igen! det är femte gången nu och jag är väldigt trött på detta! knappt läkarna vet vad det är så det är lite läskigt"/ men jag lever än ^^



här har vi ju sötaste paret ever <33^^
Nikke och Linda:D

dags att försöka komma igång med bloggen igen

Idag har det varit en riktigt slapp dag. Sov länge och har mäst slöat och tittat på tv. Men man behöver såndana dagar ibland eller hur?

Har även nästan gjort klart designen till min, emma, cesilia, hanna, Judit och erikas bokblogg:)

den kan ni se här ...inte riktigt färdig och vet inte om de andra blir nöjda med den designen men jag är nöjd och hoppas att dom är det med för det tog lång tid :)



saknar sommaren :(

liten blogg paus

det händer så mycket just nu så jag måste tyvärr ta en kort paus ifrån bloggen med jag lovar att det inte ska bli länge:)

RSS 2.0