lite resfeber har jag nog allt

Ja, nu börjar även denna dagen gå emot sitt slut. Jag borde försöka sova nu, klockan är ju snart tolv men jag känner inte för det. Jag tror inte jag skulle kunna somna speciellt lätt i alla fall. Det är nog bara att erkänna att jag börjar få lite resfeber inför i morgon. Men det är nog inte så konstigt att man har det.

Men när man tänker efter så vet jag inte riktigt varför jag är nervös. Tjejen jag ska bo hos verkar jättesnäll och jag åker tillsammans med en jättebra vän. Så det kommer bli jättebra!

Vi åker ifrån jönköping kl. 8.30 i morgon bitti och om jag inte minns fel så är vi framme 17-18 någon gång. Så det är ju en baggis om man jämnför med de 26 timmarna det tog att åka till Frankrike.

Eftersom jag inte är i sverige på 6 dagar så kommer det troligtvis inte bli någon uppdatering på bloggen heller. Det hänger lite på om familjen som jag bor hos har dator och internet som jag kan låna :) Men jag har tagit med mig minneskortläsare och allt i fall jag skulle kunna få möjligheten att lägga upp någonting. Man vet ju aldrig och då är det ju bäst att vara förberädd :D


kommer sakna dig syster ♥


Kommentarer
Postat av: kajsa

sv: härligt att höra tjejen! :)

det är bara bra med mig också :) <3

2010-09-19 @ 00:17:21
URL: http://kkajsajohansson.blogg.se/
Postat av: Cassandra boman

Hejsan=)Just nu så har jag en tävling på min blogg där du kan vinna en bloggfråga inbjudan...Det ända du behöver göra är att lägga in en komentar här--->http://caassandrabomaan.blogg.se/2010/september/tavlingbloggfraga.html och skriva ditt namn, bloggadress och mail

2010-09-19 @ 13:51:07
URL: http://caassandrabomaan.blogg.se/
Postat av: SOFIA

Ny Chans att ta del av mina läsare. Missa inte:

http://sofiahanden.blogg.se/category/tavling.html

Imorgon kväll anses finalisterna. KRAM

2010-09-21 @ 21:21:44
URL: http://sofiahanden.blogg.se/
Postat av: DEA

Men idag kommer du jävlar hem! <3

2010-09-24 @ 17:32:09
URL: http://deeaa.blogg.se/

skicka en hälsning här:):

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Har du någon e-post (publiceras ej)

Skriv din egon bloggadress här så jag kan kolla<3:

Skriv från hjärtat<3:

Trackback