iida<3rita

När man har tråkigt kan man alltid ta fram ett block och kladda lite:)

såhär resulterade kladdet idag:)



hoppas att ni ser att det är KENZA:)

jag målar gärna av folk:) komentera bara säg det i så fall:)


vilken skulle du välja?




Tre... nya design solglasögon har kommit... men frågan är vilken är snyggast? vad tycker du?

my outfit today




Well this is my look today:)

t- shirt: jay jays, melebourne
shorts: jay jays, melbourne

bakdag...(kan misstolkas:P)

Idag bakade vi igen på jobbet. Men denna gång var det lite mer stressigt än vanligt för det blev kakkris i caféet! så vi fick baka baka baka och baka.... och baka! Fast dom brände ina kakor! men jag antar att sånt händer. Så vi får se hur det blir i morgon, om vi har något att sälja kvar!


todays outfit!



God morgon alla

Ja, då var det fags för ännu en jobbarvecka. Även i fall jobbet i sig är gasnka slappt så  är det ju alltid segt att gå upp så tidigt! eller hur?! 

aja.. jobbet väntar och magen kurrar!

ha en underbar dag<3


 

God natt<3

Nu har jag kommit hem igrån Kulltorp efter en superkul och väldigt efterlängtad dag med Elin och Sara! Men nu är det sägen som gäller. Jobbet börjar ju i morgon

Sweet dreams<3

summer outfit




Kimmi är på besök, jag städar och snart ska vi åka till Kulltorp och då ska jag träffa Elin och Sara!!<3333

längtar längtar längtar.....

I morgon eftermiddag är det äntliggen dags! då ska jag träffa mina underbara små änglar Elin och Sara! Jag saknar er hela tiden ... och nu är ni så nära! kan inte bärga mig tills jag träffar er!!



love ya<3:*

Grillkväll

Kom precis hem från en mycket trevlig grillkväll hos familjen Eriksson. Vi grillade som ni kanske förstår, åt jordgubbar och kastade lite pil. Mys på det! Jag tycker själv att jag är helt okej på att kasta pil. I alla fall när jag får till det. Mitt rekord för dagen blev 60 poäng på 6 pilar:) bra tror jag. Det var i alla fall kul.



liseberg :)

Gådagen som jag spenderade i Gtöteborg, närmare bestämt på Liseber var superbra! Vädret var perfekt och inte alls så långa köer! Vi stod i max 20 min. Men det var bara en gång:) sen var det till och med 0 min ibland. Supergött!:)

Jag gick tillsammans med Sara, Amanda och Amanda:) Vi hade det roligt och åkte det mesta:)


bild ifrån spegelhuset:)

Glass från Ben & Jerry´s galsscafé skitgott<33

ha det bra!

todays outfit:)


Osminkad och sömning men skit samma det e sommar, vem bryr sig!


tubtop: sytt själv:)
shorts: köpta i Melbourne, Australien på en affär som heter jay jays

God Morgon i sommarvärmen!

Nu har jag äntligen vaknat till och tagit meig upp. Inte så långt men nu sitter jag i alla fall upp typ 1 m från sängen. nart ska jag ut och njuta av denfantastiska värmen. Men planen för idag är att åka och sola och bada men fam. Eriksson:)
Sen ska vi hem till dom och grilla. Sådana saker gillar vi! eller hur?!

Bilderna från igår kommer senare under dagen:)


hemma från GBG!

Nu så har jag kommit hem ifrån en aning sömnig bussresa från Liseberg! Somnade tror jag annars blundade jag bara väldigt väldigt länge.

Nu är jag så sjukt trött men jag berättar allt om dagen i morgon efter min skönhetssömn;)!


todays outfit


Måste använda den svarta stora svenska kyrkan t-shirten men man kan ju alltid skojja till det lite:)


Morsning korsning

Fy.. vad trött jag är! Men det är la inte så konstigt eftersom klockan bara är 07.50. Men jag hade hoppats på att jag skulle vara lite piggare eftersom jag gick och la mig tidigare än vanligt. Nu ska jag upp och äta frukost:) En stor varm kopp te skulle sitta fint just nu.


 

Ha en jättehärlig dag!


 

LISEBERG NU KOMMER JAG!<3



Packa och sedan sova

Nu måste jag börja fundera på vad jag ska packa inför liseberg i morgon:) lite jobbigt men jag hinner inte göra det i morgon eftersom jag åker precis efter jobbet. Det värsta är att jag inte tror att jag har så mycket pengar. Eller jag har ju pengar men det är så att mina kompisar inte har betalat tillbaka dom än. Men får la be mamma låna mig lite. Annars lär jag inte ha lika kul på Liseberg.

Jag lär behöva en riktig skönhetssömn nu för jag har sovit lite för lite. Kan bero på att jag har tältat och att jag bara inte kännt för att sova. Men idag ska jag vara duktig och lägga mig så fort jag packat klart.

Ha en bra natt och morgondag:)!!
Hinner inte blogga någont i morgon för jag kommer hem så sent men i övermorgon blir det massor;)

Jordgubbar hos...

... familjen Lernberg:)

Jag har precis kommit hem från Patrik och Gabbis efter att ha haft det trevligt med både jordgubbar, glass och lite fotboll. Det var väldigt väldigt längesedan som vi var hos dom. Men det var roligt att få se hur dom har det nu. Emil och Johanna har blivit så stora. Oj... fy jag låter som en gammal tant när jag säger så! Vi spelade i alla fall fotboll och kastade en gigantisk badboll. det var skoj:)

Besöksrekord:)

äntligen är det min tur att få skriva att jag haft besöksrekord. Alla andra får det hela tiden men inte jag. Men idag fick jag det:) inte med speciellt mycket men det är i alla fall nåt. hihi ida e glad:) tack allihopa och fortsätt gärna kolla min blogg. Då skulle jag bli jätteglad:D

tack alla :)

Jag ville bara säga tack till alla fom komenterar och läser min blogg:) det är alltid roligt:) gör så gott jag kan för att få fler besökare:D puss på er alla:)<3

I<3shorts

Nu såhär i sommarvärmen är det ju underbart att bara ha på sig ett bar snygga shorts plus ett linne:) jag går i shorts nästan hela tiden. Men även i fall den är snyggt och bekvämt så sätter det sina spår. Jag jobber hårt för att bli av med min hämska shortsbränna! men som tur är så syns det inte så länge jag har shorts på mig ;) hehe



Vilka tycker ni är snyggast ?

själv är jag inte säker men skulle kunna använda allihop:) shortsgalen som jag är

liseberg i morn

Wiee äntligen ska jag få komma mig till Liseberg:) Det var sjukt länge sedan jag var där:) Om jag minns rätt så var jag där när jag var 12 senast. Så det var ett bra tag sen som ni ser:)

Vädret ska ju bli toppen så det blir ju riktigt härligt men jag tror tyvärr att det kan vara väldigt långa köer:( inte lika kul men man kan alltid trösta sig med en glass;)

Ha en bra morgondag:)

it´s time for a bath

Nu är det dags att åka till sjön och ta sig några dopp och bara njuta av solen och sommaren:)

Ha en rolig eftermiddag:)


Furusjö nästa:)

My slide show


bakdag:) på jobbet

Idag var det dags att baka igen. Fast vi var lite lata och bakade inte så mycket som vi kanske igentligen borde. Men det var absolut den skönaste dagen. Vi köpte glass (kyrkan betalar) och satte oss i solen men solglasögon från teaterkostymförådet och slickade på våra mini twister samtidigt som vi försökte vinka åt alla bilar. Supermysigt:) Det ända vi bakade var chokladbollar, kärleksmums och en omgång misslykade vita chokladkakor. Det var den jobbdagen :P älskar mitt sommarjobb:)


Vill ha fler skor

Hittade ett par supersöta ballerinaskor från www.Nelly.se ! inte något märkvärdigt över huvud taget men väldigt mysiga i alla fall:) det behöver jag faktiskt för mina ballerinaskor är för små..:( och trasiga på köpet. Men jag kan inte köpa fler skor nu har så ötroligt mycket skor att jag inte kan använda allihopa xD haha! men kolla kan man ju alltid göra eller ur ;)


God morgon

God morgon allihopa:) Visst är det härligt att vakna upp till fågelsång och solen som skiner in genom fönstret:)
Då är det verkligen sommar. Det gör faktiskt att det blir lite lättare att gå upp så tidigt fast man har sommarlov.

Men nu måste jag fixa mig inför jobbet:)

Ha en bra sommardag:)<3

bloggdesign av iidamedtvåi

igårkväll gjorde jag en ny heather åt min kompis becca:)

cool :P



ännu coolare i verkligheten eftersom bilder och text ploppar upp vart eftersom:)

Tält + pizza= mysigt värre

Förra natten tillbringade jag med mina vänner Becca och Déa i ett trångt fyrmannatält på min egen baksida:P det kanske inte låter så mysigt men det var det;) vi beställde en familjepizza som vi körde hem på mopparna:P lite svårt men det gick. sen satt vi inne i tältet och hade det bara allmänt trevligt:) det måste vi göra om girls:D

enda problemet var att man blev en aning trött dagen efter ;)

tredje dagen på jobbet

Dagarna flyer på och jobbet med:) idag var vi i prästgården och skötte om caféet:) det var riktigt mysigt även om vi var tvungna att använda våra stora, svarta, varma svenska kyrkan t-shirts xD

Det blev mycket kaffekokande och smörgåsbredande underdagen:) men det gör ju inget när vi får fika hur mycket vi vill:) hehe


På svensk mark...

Nu har två änglar just landat i Sverige och jag tänkte bara hälsa er varmt välkomna:D <333

Pratade med elin i telefon tidigare :D ^^ åååhhh jag e sjukt glad att höra att det inte dröjer mer än några ynka dagar tills ni är här hos mig igen! utan er är mitt liv inte det samma!!

ÄLSKAR ER<3

sötnosar<3

Sola+BadaX2

Tjolahoppsan;) Äntligen har sommaren kommit. Detta har jag väntat på en halv evighet på!

Både idag och igår har jag, Becca och Déa åkt ut till Furusjö för att bada och jobba på brännan;) det går långsamt framåt;)!

Det är något av det härligaste man kan göra en varm sommardag:) bara ligga på sin sandiga handduk och vila. Helt utan att behöva bry sig om vad klockan är eller passa massor av jobbiga tider:) Sen när det blir för varmt springer man rakt ner i sjön... följt av ett skrik eftersom det är så kallt! xD

Det är precis så mina eftermiddagar ser ut just nu:) mysigt värre<3

Hoppas alla har en lika härlig sommar :)


Elin och Sara e påväg:D

NU är dom snart här igen! Idag sätter sig mina guldklimpar på ett flygplan som ska ta dom ett steg närmare mig. Jag längtar supermycket:D det gör jag hela tiden för sverigen i inte det samma utan er!<3 De kommer till mullsjö i början av nästa vecka:) Det enda kruxet är att jag fortfarande jobbar då:( men jag jobbar i alla fall inte så långa dagar och dom kan ju alltid komma och fika:)

Sitter här och räknar sekunderna tills ni kommer....


andra jobbardagen klar:)

Japp! Nu har jag jobbat i hela två dagar;) Det tycker jag är duktigt av mig. Nej jag skojjar bara för det är inte så tråkigt på mitt jobb utan bara superkul! Om man bortser från Daniel som är irriterande och tror att han e bäst. Men det roliga överväger det;)

Idag bakade jag och Moa cookies:) tror det blev 52 stycken:) eller ja... 51 vi åt en också:P haha men det tycker jag vi kunde få:P

I morgon ska jag och Markus hålla i morgonandakten:) sen ska min grupp stå och sälja godsaker i cafét i stället för att baka som vi gjorde idag. Det ska bli mysigt:)


101 inlägg:)

Jag som har väntat på att få skriva " detta är mitt 100 inlägg" men självklart så missar jag det så det får la bli såhär:

Detta är mitt 101 inlägg

Inte som jag trott men det får la duga;)


ful?cool?snygg?konstig?


Ja vad tycker ni? ful? cool? häftig? konstig? eller bara allmänt helgalen?

Uppdatering av iPhone

Just nu är jag superglad:D hihi jag har nämnligen uppdaterat min iPhone:D Det är i för sig inte så konstigt för det gör jag så fort det kommer någon. Men denna gången så var det verkligen en uppdatering. För utan att jag visste fick jag nya fuktioner på köpet:) hihi jag kan numera skicka MMS, använda hotmail som mail, spela in ljud, söka i hela telefonen mm super kul:D hihi

Haha skoj men aningen synd om hunden "/

Annorlunda flip flops

Sandal SEK 399, Dopie - NELLY.COM       

HAHA ... finns många sorters flip flops men det är inte alla man vill ta på sig när man ska till stranden;)




iphone secrets:)

igår så hittade jag en app till min iphone som heter Iphone secrets:D där berättade dom om massa gömda funktioner :D haha skitcoolt typ att man kan printa screen:D och massa annat,... eller ja ... typ 8-9 saker.. men man kunde köpa en full version för 7 kr:D och det e det ju typ värt :P haha vi får se hur jag gör:D men det var kul att printa screen xD
 
HIHI<3


skojjiga bilder xD
















Becca i förfinad version ;P haha ne skojja bara men det va lite kul:p

en arbetsdag avklarad....9 kvar ;)

Jag måste erkänna att jag hade riktigt kul idag:D vi var i kyrkans hus och bakade mellan kl. 9 och 12:D sen blev vi uppdelade i två grupper:) en grupp bakar medans den andra säljer i cafét:) Min grupp ska baka i morgon också:D skojskoj:P haha det är Jag, Sofia, Moa, Daniel, Mads och Markus:) känner typ ingen men det får bli kul i alla fall;) haha ..
JAg och Moa bakade "ingers nötfrästelser" och Daniel och mads skulle baka chokladbollar;) haha supersvårt ... men de klara knappt av det xD haha ...

Sen fick vi varsin t-shirt med:D dom ska vi ha på oss när vi är i cafét:)

åå snart bär det av till frankrike med;) haha taizè .. snart kommer vi;)


JÄsääsP!!!

ja nu har jag precis dragit mig själv upp ur min varma mysiga säng för att få i mig lite frukost. Det kan ju vara bra att komma i tid till första dagen på jobbet ;) haha ... just nu vill jag sova men jag piggnar nog till under dagen:D typ såfort jag går utanför dörren och ser att solen skiner som jag tror (hoppas) att den görxD haha.. nu hinner jag nog inte mer skriver mer i eftermiddag;)


aningens snuddig nattbild från melbourne;)

filmtime

 nu ska jag inte sitta framför datorn mer ... haha jag kommer få fyrkantiga ögon snart ...
jag och emma ska tilla på film:D hihi mys mys det blir herbie:D den e gullig... fast det förståss men får ju fyrkantiga ögon av tv med xD hahaha ojoj... aja det får la bli så då för nu ska jag se på film ;)

Då börjar man sommarjobba i morn då..

Just nu så vet jag inte om jag tycker det ska bli kul eller segt att börja jobba"/ de flesta tycker ju såklart att det e skuittråkigt att jobba.. men jag ska ju jobba i sommarcafét och det e ju i alla fall kul:D och den här veckan har jag inte gjort så mkt vättigt xD bara när vi tjejor var inne i stan:D haha så det ska bli skönt att komma igång ändå:D aja det är i alla fall inte så mycket att välja på :P men det blir nog bra:D bra arbetstider med 9-12 haha :D


superhelg

NU ska ni äntligen få höra vad jag har gjort i helgen;) haha vi åkte för att fira lite midsommar med mammas kompisar och deras familjer:) vi var i fam. Johnssons stuga som ligger mellan borås och götebor... intressant eller hur xD haha aja..

där finns det också en konferensanläggning med massor av aktiviteter som crosscart,fotbollsgolf, pilbåge, yxkastning, massa roliga cp bilar som man kan köra och massa sånt:D det jag trodde att jag också skulle få göra var att åka de riktiga bilarna:) men det visade sig att man var tvungen att vara 18 för att köra dom:( men det var kul att titta med:D för en bil svängde tvärt om en annan fick en styra bakhjulen och en framhjulen  och i en annan så fick en blunda och köra medans den andra sa hur den skulle göraxD skit kul:D då undrade man hur dom fått körkort:P

men vi somm  va lite yngre fick åka crosscart i alla fall och det e ju alltid kul:D haha speciellt om man kör fort ... xD hehe :P ni kan ju gissa hur jag körde :P haha

det va i alla fall en superrolig helg med mycket skratt och bra taktiker :P haha
bilder från: ( där vi va asså:P)
www.ravgarden.com
 




Rubrikbrist xD

ja nu kasnke ni tror att jag har ätit hur mycket glass som hälst eftersom det var flera timmar sen jag skrev att jag skulle skriva fler inlägg efter att jag ätit glass:P men så är det inte ... jag har varit upptagen med att ladda ner ett program som liknar photoshop till min dator:D det heter Gimp:) i början hatade jag typ det programet för jag fattade ingenting! men efter lite joks så fick jag i alla fall till en ny heather ;) så då passade jag på att ändra hela min bloggdesign xD haha ...
.. vad tycker ni? själv är jag faktiskt ganska nöjd:D man blir i alla fall bättre och bättre;) eller hur:D



hemma igen:D

hejhej nu e jag hemma igen efter en mycket rolig helg :D även om den inte riktigt blev som jag hade trott;) aja..:P jag berättar mer snart för nu ska jag äta glassxD <3 mumms fillibabba :D


sommar e livet




                             Sommar e livet  helt klart! <3



det blev en vanlig, regning midsommar

Det blev som vanligt;) en trevlig men regnig midsommar ;) haha men det var ganska väntat så man fick göra det så roligt som man ville ha det :D

Men den riktigt roliga dagen blir i morn;) jag kan bara säga att det kommer bli en riktig upplevelse:D för jag ska köra bil:D haha och inte vilken bil som hälst :P haha men det får ni se i morn;P hehe



puss:*

Kimmi





söta lilla du <3


tre små nallar

Om ni undrar är KImmi en liten lyckogroda;)I haha i gravsjö när vi skulle köpa loter vann den lilla filuren tre sy. nallar :O ;)
haha turuge;) <3


hosta hosta hosta hosta.... ååhh.. orkar inte hosta mer

tjolahopp
__________
Inte trodde jag att det var möjligt att jag skulle dra på mig världens förkyldning precis när sommarlovet skulle börjaxD åhhh.. hostar verkligen non stop och det börjar bli lite jobbigt "/ det känns typ som om min hals försvinnerxD
jobbigt värre ... dessutom så tkr folk att det är väldigt skrämmande när jag hostar ( Déa känn dig inte utpekad ;)) haha
hoppas bara att det går över för nästa vecka måste jag orka med mkt eftersom  jag ska börja sommarjobba :)


kimmi på besök<3

hallåjsan:D idag är kimmi med familj på besök hos oss:D vi har ätig jorgubbar, lekt och varit och dansat i gravsjö runt midsommarstången:D mysigt ... tills det började regna:D haha xD vem kunde tro att det skulle regna på midsommar;)


lilla kimmi va inte så pepp på att vara med på bild xD aja

detta är seriöst världens godaste tuggumi!!





läkerols nya tuggummi med hallon och lakrits smak är supergott
14 kr sååå värt det xD<3

intressand inlägg eller hur xD

Glad Midsommar<3

haha var tvungen att lägga ut denna midsommarhälsning presis vid midnatt ;) hahahXD puss på´t;)
och glad midsommar på er alla


vad ska alla hitta på i midsommar då?;)

HATA ELGIGANTEN

HALLLÅ!!! just nu e jag såå sjukt förbannad!!

min kamera gick sönder för nån vecka sedan!! det var själva saken som satt runt linsen som bara lossnade !! och det  e ju inte mitt fel så pappa kollade lite på den och såg att det bara var att sätta på den men man behövde limma eller nåt så att den skulle fästa!! så vi skickade in den på garanti eftersom den inte hade gått ut ! för att det skulle bli gjort på ett snyggt sätt!! men nej nej nu har vi fått beskedet att det var mitt FEL att kameran gick sönder så det går inte på garantin!!! men hallå jag kan la inte hjälpa att den lossnar eller!! så nu för att få tillbaka den måste vi betala 900 kr och då had dom ju inte äns gjort en SKIT med den!!! men hallå det kunde liksom pappa fixat men man tror ju inte att man ska bli lurad när man lämnar in den på garanti!! eller hur!!?? och pappa vet typ vrf det har blivit såhär eftersom han har jobbat på mullsjöel innan så det är någon idiot som ljuger och säger  att den inte ska gå på garantin fast det e fel så att han/hon kan fixa en billig kamera till någon!! för helt seriöst det e inte en ända repa på kameran och den älskar jag!! hur kan någon göra så !! jag har sparat egna pengar till den å så i princis så snor dom den från mig!! för sen om jag ska laga den så kommer det kosta mer än vad den gjorde från början !! hallå snacka om att bli lurad!! F'n vad jag hatar dom !! (ursäkta språket) men seriöst hur kan man vara sä DUM!!!


Älskade kamera som jag troligen aldrig kommer få se igen :(

090617

Igår åkte som sagt jag och mamma till götene för att hämta Emma:D
Hon har varit på ett musikläger:D det brukar igentligen inte vara i götene utan i Floby:D
haha kommer ni ihåg det lägret elin och sara:D det va skoj skoj:D

I alla fall:D det var en jättefin uppvisning med många bra låtar som de sjöng väldigt bra:D det var även en operasångare när som sjöng :D och gissa vem det var :D haha rongedals storebror:D haha det tycker jag va lite coolt:D


sen träffade jag även Kristians föräldrar och småsystrar:D haha tyvärr så var ju inte han där men det var lite kul i alla fall;) de tyckte vi båda;) haha




Myskväll med mina girls;)

Ikväll har vi det trevligt värre hos Déa ... närmare betämt Harry Potter maraton:D
Det är Jag, Déa, Becca, Annica och Elise:D men vi har bara hunnit se första filmen så jag vet inte hur mkt maraton det blir xD haha men kul blir det i alla fall hur som hällst:D haha <333

puss och kram <3



P.s Déa och Becca borde starta en pruttklubb;) D.s

älska sommar hata swebuss

tänk att jag fortfarande inte har insett det faktum att jag faktiskt har fått sommarlov och aldrig mer någonsin behöver gå upp till trollehöjd för att gå till skolan:D asså det är hur gött som hälst när man tänker efterxD
haha gårdagen va supermys:D och bion var asbra!! om man inte har sett den så måste man se den :D
fem av fem <3<3<3<3<3

haha idag hade jag en ser morgon eller ja en seg förmiddag:D vilket jag tycker passar helt utmärkt på sommarlov;) haha sen kl. 14.15 skulle jag åka men en buss (839) till tidaholm:) det var för att jag och mamma skulle till götene för att titta på emma och de andra som va med på musiklägret och vad de hade gjort:D eftersom mamma jobbar i Tidahom skulle jag ta bussen så hon slapp åka fram och tillbaka:D

tidigare hade jag kollat på internet hur mkt bussen skulle kolla:D 42 kr:D och det e ju inte så farligt men sen när jag ko ner till stationen och skulle betala så sa han chaffören att det kostade 87kr men jag hade bara en 50 lapp!! inte nog med det så var han jätteelack och bitchig mot mig och sa att fick gå av!! hallå jag kollade ju och det stod att det skulle kosta 42 inte 87!!

aja det var bara att gå av och ringa mamma och be henne hämta mig:) men vet ni va då svarade inte mamma varken mobilen eller på jobbtelefonen!! hallå där står jag typ övergiven xD
so tur var fick jag tag i henne sen:D

puss puss





så går det när man har långtråkigt





haha xD

lite bilder från igår:D






trevligt vare;)

planer för dagen

Idah har jag faktiskt någonting planerat för ovanlighetens skull:P och det är inte att bara sitta framför min nya dator eller att spela the sims 3 xD!
För Idag ska Jag, Ang, Annica och Linneá åka in till stan:D först ska vi gå på stan och mysa lite och Anica ska shoppa eftersom hon nyss har fått massa pengar;) senare på kvällen så ska vi på bio:D då kommer avva också:d
vi ska se

på Baksmällan:D hihi någon som har sett den ? är den bra?:D den verkar i alla fall bra:D

Top model..... xD kanske inte

för någon vecka sedan så hade jag, déa och becca lite kul med en systemkamera:P detta är några av fotona :D





Kul var det i alla fall :D

Spelberoende

Varning!!!
akta er för att spela the Sims 3 ! xD man fastnar otroligt lätt XD

om det inte var så att ang sa till mig att komma till henne vid fyra tiden hade jag nog inte slutat och jag började spela vid halv 9 på morgonen xD men det betyder ju även att det är ett roligt spel:D


<3 <3 <3 <3 <3
fem av fem hjärtan ;)




Ny design:D

tjoho kände att det var dags att frächa upp bloggens utseende lite grann:D så vad tycks ? mitt nya gröna tema hoppas jag passar in ni i sommar:D <3

with my ladies<3

PÅ eftermiddagen var jag med Ang och Annica:D JAg och Ang cyklade ner till konsum och köpte lite saker;P typ Chips, dipp och hallonsoda:D mumsmums:P
sen kom Annica ner till Konsum:D hennes pappa skjutsade henne xD
eftersom Annica hade lite pengar så köpte vi lite mer goda saker:P typ choklad, bakon snaks och en skvallertidning;) haha det e alltid kul:D
sen drog vi hem till ang igen och satte oss på en fin liten äng ( typ 7 m från huset xD) hehe och hade picknick:D
mysigt vare;D sen tog vi lite kort :D hoppade och la oss på vägen xD hehe vi försökte att inte bli påkörda xd haha

nu sitter vi hemma hos mig och väntar på att Annicas mamma ska komma och hämta henne och AngxD

Puss puss


bilder från Ullared... bättre sent än aldrig;P





chatt morgon med elin och sara:D


Idag gick jag upp redan vid 8 och började chatta med elin och sara <3 kul vare allt:D:D
saknar er supermycket!!!!



kul var det

data data data....


halloj
___________
Dagen har varit lat men mycket roligxD har suttit vid datorn typ hela tiden så nu är jag trött och ska nog lägga mig snart..

det är la inte så konstigt att man är trött till skillnad från de flästa så sov jag bara till 10.00 i stället för kl 18.00 xD haha så jag tycker faktiskt att jag har rätt till att vara tröttt:P


haha den bjuder jag på..xD

ida går ut nian 12/6 2009

ja igår var den sstora dagen :D avslutningen för hela grundskolan! har inte förstått det än:D

det var en superroligdag!! som var väldigt stressig men den kommer jag aldrig glömma;D

en bild utanför ytterdörren precis som första dagen i nollan...lite sorgligt



jag fick två stipendier ;D wiie i slöjd och i bild:D superkul och hade ingen aning


precis fått mina betyg :D wiee 13 MVG ocg 4 VG :D ^^ sååå glad och hade aldrig trott det

nu bär det av i traktor kärran i spöregnet xD

känns lite konstigt att jag och déa inte kommer gå i samma klass mer"/

skrek och tutade non stop !! xD

9c tjalalalala
9c tjaalalalalala

många satt hemma och väntade på mig:D

fick lite paket:D



haha så glad man kan bli;)

Wiiiieeeee!!!

fick blommor av elinoch sara med familj:D tackkk så mkt dom va superfina<3

sen bar det av till skara men fick inga bilder på det tyvärr men kul var det

avslutningsmiddag:D

torsdagkvällen innan vi slutade nian hade våra föräldrar ordnat en middag åt oss:D super kul och här kommer lite bilder








'














mycket rolig kväll:D som jag inte kommer glömma!!

Idas nya Laptop



wiee min nya laptop:D

chilirec in my <3

tjoho! äntligen har en ny version av chilirec kommit ut:D det är ett program där man spelar in låtar från radion:D just nu har jag spelat in 5160 låtar:D

yeeeey:D supergött med lite ny musik;)

Sista måndagen i grundskolan:D

tänka sig att det är den sista måndagen i nian idag :O känns väldigt skumt måste jag säga"/ men väldigt bra med ;)!
idag hade vi typ inga seriösa lektionerxD haha skoj skoj;) först matte och vi lämnade in böckerna och fick veta hur det gick på nationella + vårt slutbetyg:D jag får MVG i matte och fick ett solklart MVG på nationella provet med:D

sen hade vi no och då lämnade vi också in böckerna och så lekte vi en lek som hette maffia:D det är nästan som maffioso;) haha och den leken kan ja ju;) haha fast maffioso e lite roligare;D

sen var den typ 40 min rast och då gick jag upp till bilden och gjorde klart lite saker:D och så tog jag med mig min hand och min nikke nyfiken som bodybuilder;P hehe söt e den;)

sen var det tyska:) då såg vi på film:D kebab connection:Dthihi den e kul fast lite konstig xD

sen var det lunch:d gott :D mummaxD

efter det hade vi svenska och där såg vi också på film :D i alla fall i början;P vi såg klart på patrik 1,5:D den var jättebra faktiskt ;P ett väldigt bra slut tycker jag:D

sista lektionen hade vi So och då skulle vi utvärdera och få veta våra slutbetyg i de fyra so ämnerna :d jag fick 4 MVG *stolt* xD ;)

innan jag kunde gå hem så övade jag och becca på våran låt till skolavslutningen med:D haha :D elise var också med:D hon övade på att spela trummor:D superbra var hon:D sen innan vi gick så frågade vi vad vi skulle få i slutbetyg:D hihi och alla kommer att få MVG;D bra dag eller hur:D xD

puss på´t

SNART KOMMER NI TILL MIG!!! :D LÄNGTAR !!! X1000 :*



NEW MOON


NEW MOON TRAILER!!!

Paintball

^^
_______________________________
asså painball är nåt av det roligaste jag har provat på :D känner sig riktigt coll xD haha
iaf här kommer lite bilder:D


ser ni mig ;)

Becca dogxD

ÄNTLIGEN!

HEJ!
_________________________________
idag äntligen fick vi våra klasströjor:D hehe hade tänkt att ladda upp blid på den men eftersom min kamera e paj så kommer de senare ;)

den e i alla fall marinblå med vit text:D på framsidan står det "9c är bra tra la la" och på baksidan så står den "put a banana in your ear" och så har jag målat en ram av bananerxD och i den står våra namn, smeknamn och efternamn;D

mina skor

mina skor som jag lovade att ta kort på :D

nu ska man bara lära sig att gå i dom med ;) har en vecka på mig nu

göteborg:D

tjolahoppsan
__________________________________
onsdagen i göteborg var rolig trors att man var pank:D hihi
haha fört var vi på stan och shoppade haha eller jag tittade blev det ju för det mästaxD men jag kan inte hålla mig så juag var tvungen att köpa nåt så det blev ett hårband xd haha det fick jag unna mig xd
thihi

Sen åkte vi till liseberg och som tur var så var jag inte den enda som inte åkte nåt:D det var faktiskt ganska många:d så vi gick runt och åt glass, sockervadd, polkagrisar och spelade i spelhuset:d haha jag fick nazli att åka motorcykel:D wiee det var super kul och man svängde genom att luta motorcykeln som man satt på xD haha

Sen hände sara på mig och nazli efter lunch när hon åkt upp sina kuponger :D så satte vi oss vid den stora darlahästen (f.d rainbow) och flummade med saras parfym xD haha och klumpig som jag är så går min kamera sönder! så det blev inte så många bilder xD

det enda kort som jag han ta xD haha

RSS 2.0